Lifestyle Smile

Μαίρη Συνατσάκη: Το πρόβλημα που έχει στην εγκυμοσύνη της

Η youtuber μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με τους followers της
Ακούστε το άρθρο

Η Μαίρη Συνατσάκη βρίσκεται στην πιο όμορφη περίοδο της ζωής της καθώς σε λίγους μήνες θα γίνει μητέρα για πρώτη φορά.

Η youtuber είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της.

Μετά τις διακοπές της στην Κρήτη με τον σύντροφό της Ίαν Στρατήκαι τους φίλους της επέστρεψε στους κανονικούς της ρυθμούς στην Αθήνα και χθες το βράδυ μοιράστηκε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαίρη Συνατσάκη ταλαιπωρείται από αϋπνίες, όπως έδειξε μέσα από ένα σκίτσο στα Instagram stories της. H ίδια να νιώθει νυσταγμένη όλη την ημέρα μέρα, αλλά όταν έρχεται το βράδυ δυσκολεύεται να κοιμηθεί.

Synatsaki10
Synatsaki20

Τι είχε πει για το ενδεχόμενο να γίνει μαμά

Σε συνέντευξή της το 2015 στο περιοδικό «People», η Μαίρη Συνατσάκη είχε πει για το ενδεχόμενο να αποκτήσει το δικό της παιδί: «Αν με ρωτούσες πριν από 5 χρόνια θα σου έλεγα πως πρώτη θα παντρευτεί η Αλίκη (η δίδυμη αδελφή της). Τώρα βλέπω την αδελφή μου να αλλάζει τρόπο σκέψης σε αυτό το θέμα και εμένα να μου αρέσει όλο και περισσότερο η ιδέα της οικογένειας. Η μητρότητα είναι στο κεφάλι μου ως το σημαντικότερο πράγμα που θα κάνω στη ζωή μου. Κάτι σαν επίτευγμα. Και δεν θα το κάνω επιπόλαια… Μέχρι τα 35 μου θα ήθελα να έχω κάνει ένα παιδί».

πηγή:πρώτο θέμα

Όλη η επικαιρότητα