Categories: LifestyleSmile

«Μακάρι πάντα η απώλεια να μνημονεύεται με τόση αγάπη»: Η Κλέλια Ρένεση αγκαλιά με τη Μάγδα Φύσσα

Share

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κρατά την προσωπική της ζωή η ηθοποιός Κλέλια Ρένεση, η οποία προσέχει πολύ τις δημοσιεύσεις που αφορούν στην οικογένειά της και κυρίως την 3 ετών κόρη της, Κοραλία.

Μάλιστα, μέχρι πριν από λίγες ώρες δεν είχαμε δει ποτέ το πρόσωπο του μικρού κοριτσιού.

Με αφορμή το φεστιβάλ, «Αντιφασιστικός Σεπτέμβρης 2022», που οργάνωσε ο Σύλλογος Πολιτισμού «Παύλος Killah P Φύσσας», στη μνήμη του Παύλου Φύσσα στα Παλαιά Σφαγεία Πολυχώρου Λιπασμάτων Δραπετσώνας, η ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια απολαμβάνουμε στον ρόλο της Καίτης στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», δημοσίευσε ένα κείμενο – φόρο τιμής στη Μάγδα Φύσσα, «ψυχή» των δράσεων στη μνήμη του γιου της και το συνόδευσε με μερικές φωτογραφίες, στις οποίες βλέπουμε μαζί και την κόρη της.

Η ανάρτηση κέρδισε δεκάδες χιλιάδες likes και σχόλια με την ηθοποιό να ξεκαθαρίζει πως δημοσιεύει για πρώτη φορά φωτογραφία της κόρης της, χωρίς να κρύψει το πρόσωπό της, για χάρη της Μάγδας Φύσσα.

Δείτε την ανάρτησή της:

Διαβάστε όσα έγραψε:

«Η Μάγδα Φύσσα και ο Σύλλογος Πολιτισμού “Παύλος Killah P Φύσσας”με την παρέα τους, μας μαθααίνουν πως στο καμμένο χώμα γίνεται παρτέρι με λουλούδια ευωδιαστά… Μακάρι πάντα η απώλεια να μνημονεύεται με τόση στοργή και αγάπη! Ναι! Αυτά είναι η ζωή. Και χαίρομαι που είμαι μέρος της! Και το παιδί μου θέλω πάντα να τριγυρνάει σ’ αυτούς τους κήπους της αγάπης και να βλέπει τ’ αληθινά τα μάτια. Δεν θα μπορούσα να πάω χωρίς αυτήν, ούτε να την κρύψω απ’ τη χαρά και την ομάδα. Μόνο για τη Μάγδα , το μουτράκι του παιδιού μου βγαίνει δημοσίως. Και ας μείνει έτσι στους κοινοποιητές, παρακαλώ. Η Μάγδα Φύσσα ξέρει βαθιά ν’ αγκαλιάζει και το Κοραλιώ να αγκαλιάζεται».

πηγή:marieclaire