Lifestyle Smile

Μάκης Κατσανέας: Από μοντέλο του GNTM, ηθοποιός στη σειρά «Κλινική»

Ανάμεσα στους... γιατρούς και τους νοσηλευτές, βρέθηκε και ένας παλιός γνώριμος από τα τηλεοπτικά προγράμματα
Ακούστε το άρθρο

Το νέο scripted reality «Η Κλινική» παρουσιάζεται τις τελευταίες εβδομάδες μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, ωστόσο ανάμεσα στους… γιατρούς και τους νοσηλευτές, βρέθηκε και ένας παλιός γνώριμος από τα τηλεοπτικά προγράμματα.

Ο λόγος για τον Μάκη Κατσανέα, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τις οντισιόν του GNTM 4, καθώς δοκίμασε τις δυνάμεις του στον περασμένο κύκλο του ριάλιτι μόδας και πλέον ανέλαβε ρόλο «ειδικευόμενου ορθοπεδικού» στην «Κλινική».

Στην «Κλινική», ο Μάκης Κατσανέας υποδύεται τον ειδικευόμενο ορθοπεδικό χειρούργο, Ιωάννη Μαθιουδάκη. Η σειρά μέσα από τα μάτια γιατρών και νοσηλευτών, εστιάζει στο συναίσθημα και το δράμα, χωρίς, όμως, να λείπει το χιούμορ και οι στιγμές χαράς. Εδώ, κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή με τις σκέψεις, αλλά και τα συναισθήματα όλων να παρεμβάλλονται στην εξιστόρηση με τη βοήθεια ενός αφηγητή.

Πριν από περίπου έναν χρόνο όταν ο νεαρός είχε βρεθεί στο GNTM  και μπροστά στους κριτές του show, είχε πει ότι πέρα από ηθοποιός, είναι θεατρικός παραγωγός, συγγραφέας, προπονητής, ποδοσφαιριστής, αλλά και ψαράς. Μάλιστα είχε εντυπωσιάσει την επιτροπή με την ενδιαφέρουσα προσωπικότητα και τους καλούς του τρόπους.

Ο Μάκης συγκίνησε όμως την επιτροπή, όταν μοιράστηκε μια προσωπική του ιστορία μαζί τους και έκανε την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου να δακρύσει.

«Η μαμά μου πέρασε καρκίνο πριν δυο χρόνια, την πήγα στο νοσοκομείο. Όταν την άφησα έξω από το νοσοκομείο, είχε έναν αέρα απίστευτο. Κάνω έτσι, παίρνω το αμάξι και πάω να το παρκάρω. Δεν βρίσκω πουθενά πάρκινγκ. Το αφήνω όπου να ‘ναι ναι. Την πάω μέσα. Βγαίνω και βρίσκω χωρίς πινακίδες το αμάξι. Παίρνω το αμάξι και πάω στην αστυνομία. Μου είπαν πως πρέπει να πληρώσω πρόστιμο και είχα ίσα ίσα λεφτά και για να φάω και για να βάλω βενζίνη να γυρίσω. Πάω στο περίπτερο να πάρω κάτι να φάω και αφήνω το πορτοφόλι μου επάνω. Μου το κλέβουν το πορτοφόλι και έχω μείνει εκεί χωρίς λεφτά. Πηγαίνω να γυρίσω με το μετρό και σκέφτομαι πως μου ήρθαν όλα ανάποδα. Και εκεί έγραψα την κωμωδία “Όλα ανάποδα”», είχε περιγράψει.

Σημειώνεται ότι ο παίκτης είχε αποσπάσει τέσσερα «ναι» από τους κριτές, ωστόσο δεν κατάφερε να μπει στο σπίτι του GNTM.

Δείτε το βίντεο: 

πηγή:πρώτο θέμα

Όλη η επικαιρότητα