Media

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: Σάλος στο twitter – Γιατί έγινε τρεντ το #cancel_Τριανταφυλλόπουλος

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μίλησε σε space στο twitter για την υπόθεση της Πάτρας και τα όσα είπε για την Τζωρτζίνα προκάλεσαν οργή.
Ακούστε το άρθρο

Πρώτο τρεντ στο twitter είναι το #cancel_Τριανταφυλλόπουλος, μετά τη συμμετοχή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, σε Space του Twitter για την υπόθεση της Πάτρας.

Ο γνωστός δημοσιογράφος επιτέθηκε σε όσους προτρέχουν να βγάζουν συμπεράσματα για την ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου, σε δημοσιογράφους και κανάλια που το παίζουν αστυνομικοί, σε όσους σχολιάζουν πτυχές της ζωής της κατηγορουμένης χωρίς να τη γνωρίζουν και στον όχλο που μαζεύτηκε έξω από το σπίτι της.

Ωστόσο ο ίδιος στη συνέχεια επικαλούμενος μαρτυρία υγειονομικού είπε ότι η Τζωρτζίνα ήταν… «φυτό». Η φράση του αυτή προκάλεσε την οργή αρκετών από αυτούς που άκουγαν εκείνη την ώρα τον ζωντανό διάλογο, και διαμαρτυρήθηκαν για τη χρήση ενός όρου προσβλητικού για τα ΑμεΑ. «Τα παιδιά δεν είναι φυτά για να τα ποτίζουμε» σχολίασε μία ακροάτρια με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο να απαντά ότι το «φυτό» είναι ιατρικός όρος, και το είπε γιατρός που γνωρίζει την υπόθεση της Τζωρτζίνας.

Το επίμαχο απόσπασμα

Οι χρήστες του twitter εξοργίστηκαν με την έκφραση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και το έδειξαν με τις αναρτήσεις τους.

Δείτε κάποιες από τις χαρακτηριστικές αναρτήσεις

Πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα