ΕΠΣ Ηλείας

Μακρίσια: Όλο το βάρος στην εκδήλωση της 19ης Ιουλίου!

Όσο περνούν οι ώρες άλλο τόσο ανεβαίνει… το θερμόμετρο στον ιστορικό Α.Ο. Μακρισίων, αναφορικά με τη γιορτή που διοργανώνει η διοίκηση της ομάδας.

Συγκεκριμένα, μια ανεπανάληπτη βραδιά θα απολαύσουν όσοι βρεθούν το βράδυ της Κυριακής 19ης Ιουλίου στο Δημοτικό Σχολείο των Μακρισίων. Καθώς με την ευκαιρία της εορτής του Προφήτη Ηλία, όπου γιορτάζει η ομώνυμη Ιερά Μονή των Μακρισίων, ο τοπικός ποδοσφαιρικός σύλλογος διοργανώνει και φέτος το καθιερωμένο του πανηγύρι, με σκοπό την οικονομική του ενίσχυση. Πρόκειται για μια γιορτή που έχει γίνει θεσμός στα Μακρίσια, εδώ και χρόνια.

Πέρα από όλα τα ψητά και κυρίως την εκλεκτή γουρνοπούλα που είναι και η «σπεσιαλιτέ» της γιορτής, και όλα φυσικά τα ποτά, το κοινό θα μπορέσει να διασκεδάσει μέχρι πρωίας με την εκλεκτή λαϊκή ορχήστρα (Γ. Δημητρόπουλου και Αγάθης). Σε ότι αφορά τώρα το σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας περιόδου, που θα βρει το σύλλογο και πάλι στην Α2, μετά τις αναδιαρθρώσεις της ΕΠΣ Ηλείας, θα ξεκινήσει μετά το πανηγύρι, πρώτα σε ότι έχει να κάνει με τον προπονητή, και κατόπιν το σχεδιασμό του ρόστερ.

Όλη η επικαιρότητα