Ηλεία

Μακρίσια: Θανατηφόρα παράσυρση 86χρονου – Το καθημερινό δρομολόγιο του κόστισε τη ζωή…

Προανάκριση για την εξακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος διενεργούν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κρεστένων.
Ακούστε το άρθρο

Άδοξα κόπηκε το νήμα της ζωής για τον 86χρονο Δ.Δ από τα Μακρίσια του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, ο οποίος παρασύρθηκε από όχημα την ώρα που κινούταν πεζός στον επαρχιακό δρόμο Μακρισίων-Καλυβακίων, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Ειδικότερα, χθες νωρίς το πρωί ο 86χρονος ξεκίνησε με τα πόδια για να πάει στο κτήμα του και να ταΐσει τα πουλερικά του, όπως έκανε άλλωστε καθημερινά.

Κατά την επιστροφή για το σπίτι του, και ενώ βρισκόταν περίπου 500 μέτρα από τα Μακρίσια, παρασύρθηκε από ένα αγροτικό όχημα.

Ο άτυχος ηλικιωμένος μεταφέρθηκε αρχικά, όντας βαρύτατα τραυματισμένος στο Γ.Ν Κρεστένων, ωστόσο η κατάστασή του θεωρήθηκε ιδιαίτερα κρίσιμη και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Νοσοκομείο του Πύργου.

Δυστυχώς, ο 86χρονος δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή και υπέκυψε στα τραύματά του κατά τη μεταφορά του στον Πύργο.

Προανάκριση για την εξακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος διενεργούν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κρεστένων, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα

Όλη η επικαιρότητα