Lifestyle

Maluma: Πλατινένια απονομή από την Panik Records

Το κοινό της Αθήνας επεφύλαξε θερμή υποδοχή στον Maluma, αποθεώνοντάς τον κι εκείνος χάρισε ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές με το «εκρηκτικό» του show
Ακούστε το άρθρο

Ο Maluma, ο παγκόσμιος super star από την Κολομβία, τιμήθηκε από την Panik Records για τις συνολικές πλατινένιες του πωλήσεις στην Ελλάδα, κατά τη διάρκεια της πρώτης του συναυλίας στην Αθήνα!

Την πλατινένια απονομή έκανε ο CEO της Panik Records, Γιώργος Αρσενάκος, παρουσία του team της εταιρείας, λίγο πριν ο Maluma ανέβει στη σκηνή του ΟΑΚΑ και ξεσηκώσει το κοινό, στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας «Papi Juancho World Tour».

Ο Maluma είναι ένας από τους πιο hot latin τραγουδιστές και συγκαταλέγεται στους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες παγκοσμίως, χαρίζοντάς μας τη μία επιτυχία μετά την άλλη. Πρόσφατα έκανε και το κινηματογραφικό του ντεμπούτο, στην ταινία «Marry Me», δίπλα στην κορυφαία Jennifer Lopez, ενώ σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει, από την Panik Records και την Sony Music, το νέο του album.

Το κοινό της Αθήνας επεφύλαξε θερμή υποδοχή στον Maluma, αποθεώνοντάς τον κι εκείνος χάρισε ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές με το «εκρηκτικό» του show.

Δείτε φωτογραφίες από την απονομή

Πηγή: protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα