Μουσική

Maneskin: Παντρεύτηκαν μεταξύ τους και προκάλεσαν… πανικό

Οι Maneskin προκαλούν σε κάθε τους εμφάνιση.
Ακούστε το άρθρο

Οι Maneskin παντρεύτηκαν, και αυτό από μόνο του αποτελεί είδηση. Βέβαια το εκκεντρικό συγκρότημα δεν θα μπορούσε να ακολουθήσει τα παραδοσιακά βήματα και να μην προκαλέσει τους θαυμαστές τους.

Στην καρδιά της Ρώμης έγινε ο γάμος της χρονιάς, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ «Rush».

Το συγκρότημα που κέρδισε το διαγωνισμό της Eurovision πριν από δύο χρόνια και έκτοτε έχει γνωρίσει διεθνή δόξα, παρουσίασε την νέα του δουλειά σε ένα αποκλειστικό event, με την σφραγίδα του Spotify.

Ο «γάμος» λοιπόν, πραγματοποιήθηκε στο Palazzo Prancaccio, όπου και βρέθηκε το τζετ σετ της μουσικής σκηνής, συμπεριλαμβανομένων influencers, παραγωγών, ραπερ και Djs.

Στη λίστα των καλεσμένων ήταν και μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ. Ανάμεσά τους οι: Baz Luhrmann, Machine Gun Kelly, Manuel Agnelli, Cathy La Torre, Fletcher Donohue, Paulo Dybala, Lorenzo Pellegrini, Oriana Sabatini, Fedez, Sabrina Impacciatore, Sylvia De Fanti, Benedetta Porcaroli, Shablo, Floria Sigismondi, Jason Rothman.

Ντυμένοι στα λευκά και με νυφικά τα μέλη των Maneskin

Ο γάμος τελέστηκε στη σκηνή στο όνομα του θεού της μουσικής Απόλλωνα σε μια αίθουσα που είχε στολιστεί ειδικά για την περίσταση. Μεγάλα μανουάλια και κόκκινα λουλούδια έδιναν το στίγμα ενώ κάθε καλεσμένος είχε για δώρο το δίσκο του συγκροτήματος.

Τα μέλη του συγκροτήματος, ο Ντάμιαν, η Βικτόρια, ο Ίθαν και ο Τόμας ήταν και οι τέσσερις ντυμένοι στα λευκά, ο καθένας κρατώντας ένα μπουκέτο κόκκινα λουλούδια, για να πουν το «ναι».

«Νταμιάνο, Ίθαν, Τόμας και Βικτόρια δέχεστε ο ένας στον άλλον σε γάμο, υποσχόμενοι να είστε πιστοί ο ένας στον άλλον για πάντα, στη χαρά και τη λύπη, στην αγάπη και την τιμή κάθε μέρα της ζωής σας;» είπε ο Alessandro Michele και τα τέσσερα μέλη του συγκροτήματος απάντησαν «Ναι».

Ακολούθησε ένα πάρτι με τους τέσσερις «νεόνυμφους» να διασκεδάζουν τους καλεσμένους τους με ζωντανή εκτέλεση δώδεκα τραγουδιών τους, πολλά από τα οποία ήταν από το νέο άλμπουμ.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την… τελετή

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spotify (@spotify)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spotify (@spotify)

Όλη η επικαιρότητα