Ηλεία

Μανωλάδα: Δυναμική επιστροφή του συλλόγου «Αρχαία Υρμίνη»

Ακούστε το άρθρο

Αποφασισμένος να προσφέρει τα μέγιστα στα Πολιτιστικά δρώμενα της Μανωλάδας επέστρεψε μετά από περίπου 10 χρόνια ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Μανωλάδας «Η Αρχαία Υρμίνη».

Τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου πραγματοποίησαν το απόγευμα της 28ης Οκτωβρίου εγκαίνια του νέου Κέντρου του Συλλόγου, τελετή που τίμησαν με την παρουσία τους: ο Περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδος κ. Απ. Κατσιφάρας, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Αρβανιτάκης,  ο δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης Ναμπίλ Μοράντ, ο γεν. γραμματέας του Δήμου Νίκος Σοφιανόπουλος,η πρόεδρος του ΝΠ Πολιτισμού Αθλητισμού Άννα Γεωργιοπούλου, οι αντιδήμαρχοι Λάμπης Δημόπουλος, Τάσος Μυλωνόπουλος, Ανδρέας Μίγκος, Χρ. Παλαιολόγος, η δημοτική σύμβουλος Αναστασία Οικονομοπούλου, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Διονύσης Μάλιαρης, ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Λέντζας, ο υπ. Δήμαρχος Γιώργος Καρβουνιάρης, η πρόεδρος της ΤΚ Πόλυ Μπιτούνη, ο πρόεδρος της ΤΚ Χρήστος Ρετουνιώτης,  ο συνεργάτης του κ. Κατσιφάρα Γιώργος Παπαδιαμαντόπουλος, εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Μανολάδας και δεκάδες μέλη-φίλοι του συλλόγου που δεσμεύεται να επαναδραστηριοποιηθεί δυναμικά.

Ο Περιφερειάρχης κ. Απ. Κατσιφάρας χαιρέτισε την επανέναρξη του συλλόγου που απαριθμεί περίπου 150 μέλη ενώ δεσμεύτηκε να στηρίξει ως Περιφέρεια της πρώτες δύο δράσεις του Συλλόγου.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μανολάδας “Η Αρχαία Υρμίνη” ξεκίνησε εγγραφές για τα τμήματα χορού. Οι εγγραφές θα γίνουν στη στέγη του Συλλόγου από 17:30μ.μ. εως 20:00μ.μ. και θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 01 Νοεμβρίου 2018.

Το κόστος εγγραφής είναι στα 13€, για το τμήμα των παραδοσιακών χορών και 15€, για το τμήμα της ζούμπας.

Τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου στο τέλος της τελετής εγκαινίων προσέφεραν γλυκά στους καλεσμένους, γλυκίσματα που είχαν ετοιμάσει οι γυναίκες του Συλλόγου. Πρέπει να σημειωθεί ότι η ανακαίνιση του κτιρίου που στεγάζεται ο σύλλογος έγινε με εθελοντική εργασία.

Όλη η επικαιρότητα