Lifestyle Smile

Μανώλης Μητσιάς: «Παρερμηνεύτηκαν τα λόγια μου, έγινε εσκεμμένα»

Νέες δηλώσεις μετά τον σάλο.
Ακούστε το άρθρο

Μια νέα απάντηση αναφορικά με τις δηλώσεις για τους ομοφυλόφιλους που δημιούργησαν σωρεία αντιδράσεων έδωσε ο Μανώλης Μητσιάς.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» ο Μανώλης Μητσιάς αναφέρθηκε στον σάλο που προκλήθηκε με τις πρόσφατες δηλώσεις του.

Μεταξύ άλλων, ο ίδιος δεν δίστασε να τονίσει χαρακτηριστικά πως: «Γελάω γιατί εγώ έχω πολλούς φίλους ομοφυλόφιλους, αλλά και συνεργάτες. Λοιπόν δεν είπα τίποτα κακό, ο καθένας μπορεί να προκαλέσει. Είτε είσαι ομοφυλόφιλος, είτε είσαι συνθέτης, είτε είσαι στιχουργός, είτε είσαι τραγουδιστής, είτε είσαι πλούσιος».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μανώλη Μητσιά

Σίγουρα παρερμηνεύτηκαν τα λόγια μου γιατί κόπηκε η λέξη στη μέση. Λυπάμαι πολύ. Έγινε εσκεμμένα για να έχουν ακροαματικότητα».

«Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στη ζωή του, είναι αναφαίρετο δικαίωμα, είναι δική του η ζωή. Όχι μόνο ο ομοφυλόφιλος, ο οιοσδήποτε, όπως είπα. Να μην προκαλεί τον άλλον, αυτό είπα. Γιατί όπως είπα στην αρχή, έχω πολλούς φίλους ομοφυλόφιλους και συνεργάτες. Είναι σημαντικό και δεν τσακώνομαι ποτέ με κανέναν. Και βγαίνουμε μάλιστα κι έξω και γελάμε.

Με στενοχώρησαν κάποιες απαντήσεις, αλλά γέλασα και αηδίασα πολύ. Είπαν πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση. Λέω “εντάξει, άνθρωποι είναι, σφάλματα κάνουν”».

Όλη η επικαιρότητα