Categories: Αχαϊα

Μάνος Δασκαλάκης: Έκανε το μνημόσυνο της Τζωρτζίνας σε μοναστήρι – «Ο κόσμος μετά άναβε κεράκια για τα τρία κοριτσάκια»

Share

Σε γυναικείο μοναστήρι έξω από την Πάτρα τέλεσε το ετήσιο μνημόσυνο για την Τζωρτζίνα ο Μάνος Δασκαλάκης.

Σύμφωνα με το «Πρωινό», ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα, επέλεξε να βρεθεί μαζί με λίγους συγγενείς και φίλους στο μοναστήρι και όχι στο μνήμα του παιδιού τους, για να αποφύγει «άβολες συναντήσεις» με την πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου, που είναι προφυλακισμένη για τη δολοφονία των τριών παιδιών της οικογένειας.

Προσκυνήτρια του μοναστηριού μίλησε στον ΑΝΤ1 και είπε: «αναγνώρισα τον Μάνο Δασκαλάκη από την τηλεόραση, μαζί με λίγα άτομα ακόμη. Όταν καταλάβαμε περί τίνος πρόκειται, ανατριχιάσαμε. Καθίσαμε πίσω-πίσω σιωπηλοί και προσευχηθήκαμε για την ανάπαυση των τριών παιδιών. Πολλοί που ήμασταν εκεί το συζητήσαμε κι ο κόσμος μετά άναβε κεράκια για τα τρία κοριτσάκια».

Πρόσωπο από το περιβάλλον του Μάνου Δασκαλάκη δήλωσε στην εκπομπή ότι «έχει αλλάξει πολύ, είναι κλεισμένος στον εαυτό του και τον βλέπουμε λιγότερο. Σχεδόν καθημερινά περνάει από τα μνήματα. Θέλει να φέρει τα δυο του παιδιά στον οικογενειακό τάφο, εκεί όπου σήμερα βρίσκεται η Τζωρτζίνα, για να είναι όλα μαζί. Ο Μάνος ήταν πραγματικά ανυποψίαστος για ό,τι γινόταν σπίτι του με τα παιδιά του. Και τώρα νιώθει ότι φταίει που δεν είχε καταλάβει, που χωρίς να το ξέρει είχε γίνει το κίνητρο για το χαμό τους. Παλεύει να ξανασταθεί στα πόδια του, να βρει μια δουλειά, να πάρει τη ζωή του από την αρχή αλλά είναι δύσκολο, ειδικά τώρα που αρχίζουν οι δίκες».