Media

Μάνος Πίντζης: Χώρισε μετά από εφτά χρόνια γάμου

Ακούστε το άρθρο

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Realnews, ο ηθοποιός και ιδιοκτήτης πρακτορείου μοντέλων, Μάνος Πίντζης, χώρισε με τη σύντροφό του, Τζούλια Καστανά, έπειτα από εφτά χρόνια γάμου. Ο Μάνος δεν μένει πλέον στην ίδια κατοικία με την Τζούλια, αλλά διατηρούν άριστες σχέσεις λόγω των δύο τους παιδιών. Ο χωρισμός ήταν πολύ ομαλός και πάνω από όλα σκέφτηκαν την ηρεμία της οικογένειάς τους.

“Ναι, είναι γεγονός! Ο Μάνος και η Τζούλια χώρισαν. Η σχέση τους έκανε τον κύκλο της”. Αυτό αποκάλυψε άτομο από το κοντινό τους περιβάλλον και συνέχισε: “Ο χωρισμός ήταν μια απόφαση που προήλθε από ώριμη σκέψη, χωρίς εντάσεις και τσακωμούς”.

Το ζεύγος παντρεύτηκε το 2010 στο δημαρχείο της Πεύκης. Μετά από ένα χρόνο απόκτησαν την τώρα 6χρονη κόρη τους, Τόνια, και έπειτα των τριών ετών γιο τους, Μάριο. Και οι δυο πλέον έχουν αφοσιωθεί στα παιδιά τους για να περάσουν όσο πιο ανώδυνα γίνεται αυτόν τον χωρισμό.

Η ίδια πηγή αποκάλυψε στη Realnews: “Αυτό που προέχει και για τους δύο είναι να μεγαλώσουν τα παιδιά τους σωστά. Θέλουν η Τόνια και ο Μάριος να μην στερηθούν ούτε λεπτό την παρουσία της μαμάς και του μπαμπά”.

Το ζεύγος δεν βιάζεται να βγει το διαζύγιο. Θέλουν να ασχοληθούν περισσότερο με πράγματα που αγαπούν πραγματικά. Η Τζούλια θα αφοσιωθεί στα παιδιά, ενώ ο Μάνος θα μοιράσει το χρόνο του μεταξύ της Τόνιας, του Μάριου και των επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Όλη η επικαιρότητα