Lifestyle

Μαντόνα: Αναβολή επ’ αόριστον για την βιογραφική της ταινία

Η Universal είχε αγοράσει τα δικαιώματα για την ταινία, σε σκηνοθεσία της ίδιας της Μαντόνα.
Ακούστε το άρθρο

Αναβολή επ’ αόριστον πήρε η πολυαναμενόμενη ταινία για τη ζωή της Μαντόνα.

Η ταινία σε δική της σκηνοθεσία και με πρωταγωνίστρια την Τζούλια Γκάρνερ δεν βρίσκεται πλέον σε εξέλιξη από την  Universal Pictures, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλείται το Variety.

Όπως αναφέρει το lifo.gr, οι φήμες για την αναβολή ξεκίνησαν αμέσως μετά την ανακοίνωση της παγκόσμιας περιοδείας της Μαντόνα και της απήχησης που είχε στον κόσμο.

Ήδη συναυλίες της σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο και Παρίσι έγιναν sold out μέσα σε λίγα λεπτά από την διάθεση των εισιτηρίων. Άτομα από το περιβάλλον της Μαντόνα, ωστόσο, ανέφεραν στο Variety, ότι η ίδια παραμένει πιστή στο να κάνει την ταινία για τη ζωή και την καριέρα της, κάποια μέρα.

Εκπρόσωποι της Μαντόνα, της Γκάρνερ και Universal Pictures αρνήθηκαν να σχολιάσουν σχετικά.

Ενώ το 2020 ανακοινώθηκε η ανάπτυξη της ταινίας, το project παρέμενε στα σκαριά μέχρι και το τέλος του 2022.

Η Μαντόνα είχε ήδη ετοιμάσει δύο προσχέδια του σεναρίου, που περιλάμβαναν μεγάλες περιόδους της δημιουργικής και προσωπικής της ζωής.

Η εταιρεία Universal, από την άλλη, είχε αγοράσει τα δικαιώματα του project με παραγωγό την Amy Pascal ενώ ως εκτελεστικοί παραγωγοί είχαν ανακοινωθεί οι Sara Zambreno και ο επί μακρόν μάνατζερ της Μαντόνα, Guy Oseary.

Η ταινία θα σήμανε την επανένωση των Μαντόνα και Pascal, που είχαν εργαστεί μαζί στην κλασική ταινία του 1992, «Το δικό τους παιχνίδι».

Όλη η επικαιρότητα