Μαντόνα: Ο 16χρονος γιος της εμφανίστηκε με κόκκινο μάξι φόρεμα

Share

Το εκκεντρικό στυλ της Μαντόνα είναι βασικό στοιχείο της προσωπικότητάς της και όπως όλα δείχνουν, τα βήματά της ακολουθεί και ο 16χρονος γιος της, Ντέιβιντ Μπάντα.

Ο Μπάντα είναι από τους λίγους που κατάφεραν να τραβήξουν την προσοχή από τη βασίλισσα της ποπ, αφού στην τελευταία τους δημόσια εμφάνιση, οι στυλιστικές του επιλογές συζητήθηκαν περισσότερο από της μητέρας του, όπως γράφει το πρώτο θέμα.

Πιο συγκεκριμένα, σε κοινή τους έξοδο ο Ντέιβιντ Μπάντα εμφανίστηκε, φορώντας ένα μακρύ κόκκινο φόρεμα με ανοίγματα στο πλάι. Οι δυο τους πήγαν να παρακολουθήσουν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μποξ WBA και η Μαντόνα δεν δίστασε να απαθανατίσει τις στιγμές τους μαζί. Τα στιγμιότυπα από την έξοδό τους, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram. Στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν, πιασμένοι χέρι-χέρι περπατούν και κατευθύνονται προς τις θέσεις τους.

Είναι αξιοσημείωτο, ότι η τραγουδίστρια δεν έδειξε ολόκληρο το πρόσωπό της  καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς. Στην αρχή φορούσε μεγάλα ροζ γυαλιά, ενώ στη συνέχεια επέλεξε να φορέσει μία full face δαντελένια μάσκα, με την οποία και φωτογραφήθηκε.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που ανέβασε η Μαντόνα στο Instagram

Οι φωτογραφίες της με τον 16χρονο θετό γιο της και το νέο του στυλ δεν είναι το μόνο θέμα συζήτησης, γύρω από τη Μαντόνα. Είναι επίσης γεγονός, ότι η ποπ σταρ έχει απασχολήσει αρκετά τα media, με τις πρόσφατες αμφιλεγόμενες αναρτήσεις της στο Instagram.