Lifestyle

Μαντόνα: Πέθανε ο αδερφός της σε ηλικία 66 ετών

Με ανάρτησή του στο Instagram, γνωστοποίησε ότι ο Anthony άφησε την τελευταία του πνοή την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου και τον αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα.
Ακούστε το άρθρο

Δύσκολες στιγμές για την οικογένεια της Μαντόνα, καθώς ο μεγαλύτερος αδερφός της, Anthony Ciccone, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών.

Την ανακοίνωση έκανε ο τραγουδιστής Joe Henry, που είναι παντρεμένος με την αδερφή της Μαντόνα, τη Melanie Ciccone.

Με ανάρτησή του στο Instagram, γνωστοποίησε ότι ο Anthony άφησε την τελευταία του πνοή την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου και τον αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία του εκλιπόντος και έγραψε στη λεζάντα: «Ο κουνιάδος μου, Anthony Gerard Ciccone, έφυγε από αυτό το επίγειο σκάφος χθες το βράδυ. Τον ξέρω από τα 15 μου, από το ξεκίνημα της ζωής μας στο Μίσιγκαν, από το οποίο πέρασαν τόσα χρόνια.

Όπως σημειώνει ο αδελφός Dave Henry (που τράβηξε αυτή τη φωτογραφία), ο Anthony ήταν ένας πολύπλοκος χαρακτήρας. Ένας θεός ξέρει σε πόσες στιγμές συγκρουστήκαμε, όπως τα αληθινά αδέρφια. Αλλά τον αγαπούσα και τον καταλάβαινα πιο πολύ από τις φορές που ήμουν διατεθειμένος να τον αφήσω.

Αλλά τα προβλήματα εξαφανίζονται και η οικογένεια παραμένει. Αντίο, λοιπόν, αδερφέ Anthony. Θέλω να πιστεύω ότι ο θεός στον οποίο πίστευε η ευλογημένη μητέρα σου (και η δική μου) την έχει εκεί, περιμένοντας να σε υποδεχθεί. Τουλάχιστον για σήμερα, κανείς δεν θα με αποτρέψει από αυτό το όραμα».

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής, η Μαντόνα δεν έχει κάνει κάποια επίσημη δήλωση για τον θάνατο του αδερφού της.

Η ανάρτηση του Joe Henry

View this post on Instagram

A post shared by Joe Henry (@joehenrymusic)

Όλη η επικαιρότητα