Categories: Ποδόσφαιρο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εντονες πιέσεις στον Κριστιάνο Ρονάλντο

Share

Εντονη πίεση στον Κριστιάνο Ρονάλντο, προκειμένου να αλλάξει την συμπεριφορά του και να συμμορφωθεί με τις απαιτήσεις του Ερικ Τεν Χαγκ, ασκούν τόσο οι αρχηγοί της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, όσο και ο Ολλανδός προπονητής.

Αυτό τουλάχιστον, αποκαλύπτει στο σημερινό φύλλο της, η αγγλική εφημερίδα «Daily Star», με την διευκρίνιση ότι το ζητούμενο που τέθηκε στον διάσημο Πορτογάλο, είναι να ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του Τεν Χαγκ, στον τομέα της τακτικής. Αφού σε διαφορετική περίπτωση, θα «γυαλίζει τον πάγκο» συχνά.

«Το αφεντικό Ερικ βάζει τους κανόνες», είναι ο χαρακτηριστικός τίτλος στο σχετικό δημοσίευμα, ενώ από την πλευρά της, η «Manchester Evening News»… ανησυχεί για τον CR7, ότι υπό αυτές τις συνθήκες, ενδεχομένως να μην είναι απόλυτα έτοιμος ενόψει του επικείμενου Μουντιάλ.

Παράλληλα, στην Ισπανία και συγκεκριμένα, η «Mundo Deportivo», αναφέρει ότι ο Ρονάλντο έχει εξασφαλίσει προφορική συμφωνία για να φύγει από την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, το συντομότερο δυνατό, ενώ στην Τουρκία, δημοσιεύματα τον φέρνουν σε επαφές με την διοίκηση της Φενερμπαχτσέ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ