Categories: Ποδόσφαιρο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Ρονάλντο δεν παίζει κόντρα στη Λίβερπουλ

Share

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με δήλωσή της ανέφερε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα παίξει κόντρα στη Λίβερπουλ λόγω των δύσκολων στιγμών, ενώ οι φίλοι των “reds” είναι πολύ πιθανό να χειροκροτήσουν στο έβδομο λεπτό για να τον τιμήσουν.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβεβαίωσε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τη Λίβερπουλ στο Άνφιλντ για την 30η αγωνιστική της Premier League.

Οι κόκκινοι διάβολοι αναγνωρίζουν ότι ο Πορτογάλος αστέρας και η οικογένειά του περνάνε δύσκολες στιγμές λόγω της απώλειας ενός εκ των δύο νεογέννητων διδύμων.

“Η οικογένεια είναι πιο σημαντική από όλα. Ο Ρονάλντο υποστηρίζει τους αγαπημένους του σε αυτή την εξαιρετική δύσκολη στιγμή. Ως εκ τούτου, επιβεβαιώνουμε ότι δεν θα παίξει σε αυτό το παιχνίδι ενάντια στη Λίβερπουλ στο Άνφιλντ και υπογραμμίζουμε το αίτημα της οικογένειας για την ιδιωτικότητα”, αναφέρουν οι κόκκινοι διάβολοι στη δήλωσή τους.

Σχεδιάζουν να χειροκροτήσουν στο γήπεδο στο έβδομο λεπτό προς τιμήν του Ρονάλντο

Οι φίλοι της Λίβερπουλ σχεδιάζουν να στείλουν ένα μήνυμα στήριξης προς τον Πορτογάλο για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει λόγω της απώλειας του παιδιού του.

Συγκεκριμένα έχει πέσει η ιδέα να χειροκροτήσει όλο το γήπεδο στο έβδομο λεπτό, για να τιμήσει τον Ρονάλντο. Το επτά είναι για τον αριθμό της φανέλας που φοράει.

Πηγή: sport24.gr