Ελλάδα

Μαρία Ιατρού: Νέα τροπή στο θρίλερ της Αμφιλοχίας – Υπήρχαν πολλά λεφτά στο αμάξι της

Ακούστε το άρθρο

«Την χτύπησαν και την πέταξαν στη θάλασσα»

Η έρευνα του τεχνικού συμβούλου που διόρισε η οικογένεια της Μαρίας Ιατρού καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ένα δεύτερο όχημα έπεσε πάνω στο δικό της, με αποτέλεσμα να το βγάλει από το δρόμο και να το ρίξει στη θάλασσα.

Αυτό ανέφερε την Δευτέρα (05/02) η εφημερίδα “Espresso” και συμπλήρωσε ότι ο πραγματογνώμονας εντόπισε στον αριστερό καθρέφτη του οχήματος ίχνη μαύρου χρώματος, τα οποία προδίδουν τη σύγκρουση αλλά και αεξαρτήματα του αυτοκινήτου στο σημείο του δυστυχήματος.

«Ανάμεσα στα πολλά εξαρτήματα που περισυλλέξαμε, βρέθηκαν ένα κομμάτι πλαστικού κοντά στους βράχους κα η ποδιά του αυτοκινήτου. Αυτή διαπίστωσα πως έφερε χαρακιές και προσπάθησα να βρω πώς δημιουργήθηκαν», ανέφερε ο πραγματογνώμονας.

Μιλώντας στην εκπομπή «Φως στο τούνελ», ο ειδικός ερευνητής Γιάννης Ρούσσης, επεσήμανε ότι σύμφωνα με την έρευνά του, η ζημιά στην ποδιά προήλθε από τους βράχους. «Αυτό σημαίνει ότι το αυτοκίνητο έπεσε προς τη θάλασσα από αυτό το σημείο, αλλά από διαφορετική αγωνία από εκείνη που ισχυρίζεται το πόρισμα της Τροχαίας Αμφιλοχίας» υποστηρίζει και προσθέτει: «μετά το δυστύχημα ο δρόμος ασφαλτοστρώθηκε. Ίσως, αν δεν είχε γίνει αυτό, να βρίσκαμε κι άλλα στοιχεία που θα μας οδηγούσαν στον υπαίτιο για το θάνατο της Μαρίας Ιατρού.

«Βρέθηκαν ένα μάτσο χρήματα»

«Το βράδυ που έφεραν το αυτοκίνητο από τη θάλασσα κάποιοι που ήταν εκεί από τους ιθύνοντες άνοιξαν το καπό και είχε ένα τσαντάκι με ένα μάτσο πενηντάρικα, αυτή τη λέξη άκουσα το μάτσο, εδώ στα Αμφιλοχιώτικα ερμηνεύεται σε πολλά χρήματα τουλάχιστον 40-50 πενηντάρικα», αποκαλύπτει ο Γιώργος Κτίστης, ιδιοκτήτης εστιατορίου στη περιοχή.

Ο ιδιοκτήτης ταβέρνας στην παραλία της Αμφιλοχίας, όπως λέει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ενημέρωσε το σύζυγο της όταν εκείνος πήγε στην Αμφιλοχία μετά την τραγική αποκάλυψη ότι η μητέρα των τεσσάρων παιδιών τους, ανασύρθηκε νεκρή από τη θάλασσα.

«Αυτό που θέλω εγώ είναι να λάμψει η αλήθεια, αυτό προσπαθούμε να κάνουμε και θα φτάσουμε μέχρι το τέλος την υπόθεση», λέει ο Άρης Αντωνόπουλος, σύζυγος της 36χρονης.

Η πινακίδα του αυτοκινήτου της βρέθηκε όπως λέγεται μια εβδομάδα μετά το θάνατο της.

«Ακούστηκε ότι την είχε βρει ένας ηλεκτρολόγος και ότι την είχε στο μαγαζί και την ημέρα που άκουσε ότι ψάχνουν αυτό το αυτοκίνητο πήγε και την παρέδωσε», αναφέρει ο Γιώργος Κτίστης, ιδιοκτήτης εστιατορίου.

Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη της 36χρονης μητέρας τεσσάρων παιδιών, είχαν χαθεί τα μεσάνυχτα της Κυριακής προς ξημερώματα Δευτέρας του Πάσχα, στο Λουτράκι. Το βράδυ της εξαφάνισής της είχε πει στο σύζυγο και στα παιδιά της ότι ήταν πολύ κουρασμένη και ήθελε να φύγει για λίγες ημέρες να ηρεμήσει.

Στις 29 Απριλίου, ένας οδηγός μοτοποδηλάτου εντόπισε σε μια στροφή στην Αμφιλοχία τον προφυλακτήρα από ένα ασημί αυτοκίνητο και ενημέρωσε τις Αρχές. Το Λιμενικό Σώμα εντόπισε το αυτοκίνητο της 36χρονης σε βάθος τεσσάρων μέτρων με την άτυχη γυναίκα νεκρή και δεμένη ακόμα με τη ζώνη της στο κάθισμα του οδηγού.

Πηγή: newsbomb

Όλη η επικαιρότητα