Lifestyle Smile

Μαρία Ηλιάκη: Χαρίζει τα ρούχα της κόρης της σε οικογένειες που έχουν ανάγκη

Η γνωστή παρουσίαστρια που αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις καλοκαιρίνες της διακοπές αποφάσισε να κάνει μια γενναιόδωρη κίνηση προς τους φίλους της.
Ακούστε το άρθρο

Η Μαρία Ηλιάκη, έχει αποκτήσει μια κόρη με το σύντροφό της Στέλιο Μανουσάκη ο οποίος ζει και εργάζεται στην Ελβετία. Μετά το τέλος της εκπομπής «Τι λες τώρα» ταξίδεψε στην Ελβετία όμως πλέον βρίσκεται οικογενειακώς στην Ελλάδα για καλοκαιρινές διακοπές.

Η παρουσιάστρια λοιπόν, ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο ανακοινώνει στις ακολούθους της πως χαρίζει τα ρούχα της κόρης της τα οποία δεν της κάνουν πια, σε οικογένειες που έχουν ανάγκη αφού πρώτα έκανε έρευνα και τα διάφορα ιδρύματα δεν τα χρειάζονται.

Αυτή η κίνησή της όμως, η οποία είναι πολύ όμορφη, βρήκε κάποιες από τις ακολούθους της να την αποτρέπουν να τα δώσει και αντ’ αυτού να τα κρατήσει για να τα φορέσει το δεύτερο παιδί της.

Εκεί η Μαρία Ηλιάκη, εξήγησε πως αφ’ενός, δεν ξέρει αν θα κάνει δεύτερο παιδί και αφ’ετέρου πως η ίδια έχει τη δυνατότητα να αγοράσει ρούχα, γι αυτό και προτιμά να τα χαρίσει σε κάποιους που τα χρειάζονται περισσότερο.

Τι ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς φίλους της

«Λοιπόν, ακούστε, μην με εκνευρίζετε. Σχόλια τύπου “κράτα τα το δεύτερο”, μην μπαίνετε στον κόπο να με γεμίζετε με μηνύματα άχρηστα. Τώρα ψάχνουμε να κάνουμε μια δουλίτσα. Λοιπόν, πρώτον, δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε δεύτερο. Άμα το θέλει ο Θεός θα κάνω, άμα δεν το θέλει δεν θα κάνω.

Να κρατήσω τα ρούχα εδώ πέρα αμανάτι; Και δεύτερον, έχουμε την πολυτέλεια και είμαστε τύπου γνωστούλες και όλες οι εταιρίες, όταν μένουμε έγκυες, μας στέλνουν ρούχα. Δεν έχω ανάγκη, άμα κάνω δεύτερο, θα βρω ρούχα. Μην με ταράζετε πρωί – πρωί, γιατί έχω δουλίτσα» , είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Ηλιάκη.

πηγή:in.gr

Όλη η επικαιρότητα