Lifestyle Media

Μαρία Κορινθίου για Δούκισσα Νομικού: «Εγώ είμαι ηθοποιός, δεν ήρθα να “φάω” τη θέση κανενός»

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της ηθοποιού για τον νέο της ρόλο στο «Πρωινό» και τη συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα
Ακούστε το άρθρο

Η Μαρία Κορινθίου την περασμένη Δευτέρα είπε την πρώτη «Καλημέρα» μέσα από τη συχνότητα της εκπομπής «Το Πρωινό», ύστερα από την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού.

Η κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» συνάντησε την ηθοποιό, η οποία αναφέρθηκε στον νέο της ρόλο, στη συνεργασία της με το Γιώργο Λιάγκα και στα σχόλια που την ήθελαν να «τρώει» τη θέση της Δούκισσας Νομικού.

«Ήμουν επιλογή του Γιώργου Λιάγκα, είναι πολύ ωραίο να δουλεύουμε μαζί. Ένας λόγος που δέχτηκα να είμαι στο Πρωινό ήταν ο Γιώργος. Ήξερα εξαρχής τον χώρο και τον χρόνο μου στην εκπομπή. Δεν έχω μιλήσει με τη Δούκισσα. Τι συμφωνίες είχε με τον Γιώργο και το κανάλι, εγώ δεν μπορώ να τα ξέρω» είπε αρχικά η Μαρία Κορνθίου.

«Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία τι έγινε. Εμένα μου έγινε μια πρόταση, καθίσαμε και τη σκεφτήκαμε, τα βρήκαμε και όλα καλά. Εγώ προσωπικά δεν έχω να χωρίσω τίποτα με κανέναν, υπάρχει χώρος για όλους. Την αγαπάω την Φαίη Σκορδά, τη σέβομαι και τη θαυμάζω. Εγώ είμαι ηθοποιός, δεν ήρθα να “φάω” τη θέση κανενός» τόνισε κλείνοντας η ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο 

πηγή:in.gr

Όλη η επικαιρότητα