Lifestyle Smile

Μαρία Κοζάκου για το σχόλιο που δέχτηκε ο Καπουτζίδης – «Το συζητήσαμε και είπαμε να βγει να πει αυτό που σκέφτεται»

Η συμπαρουσιάστριά του στον μουσικό διαγωνισμό αναφέρθηκε στη «λεκτική επίθεση» που δέχτηκε ο ηθοποιός για τη σεξουαλικότητά του
Ακούστε το άρθρο

Σχετικά με το ομοφοβικό σχόλιο που δέχτηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του β’ ημιτελικού της Eurovision, τοποθετήθηκε η Μαρία Κοζάκου.

Η συμπαρουσιάστριά του στον διαγωνισμό τραγουδιού επέστρεψε από το Τορίνο και βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Κυψέλη»,

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, πέρασαν πολύ ωραία με τον ηθοποιό κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του 66ου μουσικού διαγωνισμού.

«Περνάμε πολύ καλά, είμαστε συνέχεια μαζί για πολλές ημέρες, όλη μέρα. Ευτυχώς, γίναμε φίλοι από το 2013 και μετά. Είμαστε επί 8-10 ημέρες μαζί όλη τη μέρα», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Στον Γιώργο αγαπάω ότι είναι πολύ δυνατός, αλλά και εύθραυστος ταυτόχρονα. Τον νοιάζουν μόνο όσα έχουν σημασία πραγματικά και διεκδικεί το δίκιο του πάντα».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο ομοφοβικό σχόλιο που δέχτηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης κατά τον σχολιασμό του διαγωνισμού.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος δήλωσε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του τελικού:«Την Πέμπτη που σχολίαζα τη Σουηδία, κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή. Που αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Κι όμορφη κι έξυπνη και πετυχημένη. Και μη σοκάρεστε, μη σοκάρεστε. Αυτά πρέπει να τα συζητάμε. Και να τα συζητάμε ανοιχτά. Αν δεν τα συζητήσουμε, δεν θα τα αντιμετωπίσουμε ποτέ».

Πάνω στη δήλωση αυτή, η Μαρία Κοζάκου σχολίασε: «Την είχαμε συζητήσει αυτή την ιστορία και είχαμε πει πως φυσικά, θα βγει για να πει αυτό που σκέφτεται. Δεν ήξερα ποια στιγμή ακριβώς. Όλα αυτά προετοιμάζονται πάντα, επειδή είναι προγραμματισμένα. Είμαστε προσεκτικοί να μην καβαλάμε στιγμές που πρέπει να ακούσετε. Όποτε λοιπόν, υπάρχει ελεύθερο θέμα έχουμε συζητήσει από πριν το προς τα πού θέλουμε να πάμε φέτος τη Eurovision».

Όλη η επικαιρότητα