Lifestyle

Μαρία Σολωμού: Τα «έσπασε» στην πρεμιέρα του Πάνου Μουζουράκη

Ακούστε το άρθρο

Πάνος Μουζουράκης έκανε πρεμιέρα στο Anodos και όλοι ήταν εκεί! Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης επέστρεψε από την Αμερική για τις ανάγκες του The Voice of Greece και κάθε Παρασκευή θα ερμηνεύει τα αγαπημένα μας τραγούδια και θα κάνει ένα ξεχωριστό show για το αθηναϊκό κοινό. Φυσικά από το πλευρό του δεν έλειπε και η επί οκτώ χρόνια σύντροφός του, Μαρία Σολωμού.

Η αγαπημένη ηθοποιός απόλαυσε τον Πάνο από τα πρώτα τραπέζια και δεν σταμάτησε να τον καμαρώνει αλλά και να τραβάει συνεχώς στιγμιότυπα με το κινητό της. Μπορεί η απόσταση να δοκίμασε τη σχέση τους αλλά το ζευγάρι συνεχίζει να είναι full in love και να απολαμβάνει τη κάθε στιγμή της κοινής του ζωής. Τόσο η Μαρία όσο και ο Πάνος είναι το μεγαλύτερο στήριγμα ο ένας για τον άλλον και μετά από οκτώ χρόνια σχέσης είναι πιο δεμένοι από ποτέ.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Μαρία Σολωμού να διασκεδάζει παρέα με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και να κοιτά τον αγαπημένο της στη σκηνή… γεμάτη έρωτα!

Δες τις φωτογραφίες:

Στην πρεμιέρα του Πάνου Μουζουράκη έδωσαν το παρών ο Σάκης Ρουβάς, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, η Μαρίνα Ρίζου, ο Γιώργος Καπουτζίδης κ.α.

Γιώργος Καπουτζίδης

Μαρίζα Ρίζου-Πάνος Μουζουράκης-Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Σάκης Ρουβάς-Μαργαρίτα Μάτσα-Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Σάκης Ρουβάς-Γιώργος Καπουτζίδης-Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Φωτογραφίες: NDP

Όλη η επικαιρότητα