Ηλεία

Μαρία Τσιόγκα-Μητσοπούλου: Δυναμικά και με όραμα για τη Γαστούνη

Ακούστε το άρθρο

Εργατική, σοβαρή, έξυπνη,λιγόλογη και δυναμική, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που μπορείς να διακρίνεις από την πρώτη στιγμή στην πρόεδρο της Κοινότητας Γαστούνης, Μαρία Τσιόγκα-Μητσοπούλου.

Αν και πρώτη φορά ασχολήθηκε με την τοπική αυτοδιοίκηση , εξελέγη ως πρόεδρος με άνεση και αμέσως μετά την εκλογή της, μεθόδευσε την υλοποίηση των στόχων της μέσα από την πολύ καλή σχέση με τους συνεργάτες της και την καθημερινή επαφή με τους πολίτες.

Δείγματα της αξιοσύνης της έδωσε στην ορκωμοσία του Δημάρχου, στην επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας, στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και πάνω από όλα στην καθημερινότητα των συμπολιτών της για τους οποίους πασχίζει.

Μέσα από την άψογη συνεργασία της με τον Δήμαρχο,τους αντιδημάρχους και τους προέδρους των Ν.Π.Δ.Δ επιδιώκει την λύση την προβλημάτων που αφορούν την καθημερινότητα των πολιτών, την ασφάλεια και την λειτουργία των δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης το οποίο και κατορθώνει με επιτυχία.

Συγχρόνως, προσπαθεί να δίνει λύσεις σε προβλήματα των σχολείων της Γαστούνης μιας και είναι παράλληλα αντιπρόεδρος του συλλόγου γονέων των μαθητών του Λυκείου.

Το όραμά της: μια πόλη καθαρή , όμορφη, φιλόξενη, ασφαλής, πόλος έλξης για κάθε επισκέπτη.

Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Μητσόπουλο με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο κόρες 17 και 14 χρονών αντίστοιχα.

Ενδεικτικές δράσης της: η οργάνωση μιας πολύ πετυχημένης ημερίδας τον Δεκέμβριο του 2019, μια σειρά από ενημερώσεις για την προστασία των συμπολιτών της από τον κορονοϊό και αποστολή αιτημάτων σε μεγάλες εταιρείες για χορήγηση τροφίμων σε απόρους που με διακριτικότητα  η ίδια και το συμβούλιό της διανέμουν στους έχοντες ανάγκη.

Η Μαρία Τσιόγκα είναι αυτή που έδωσε αξία στον θεσμό υπηρετώντας τον με όρεξη και χαμηλούς τόνους, αναδεικνύοντας την καταλυτική συμβολή του στην καθημερινότητα του κάθε δημότη.

Όλη η επικαιρότητα