Lifestyle

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Ο Σάκης Κατσούλης είναι άνδρας παλαιάς κοπής και μου αρέσει αυτό»

«Μου αρέσει που κρατάει τα ηνία του σπιτιού» ανέφερε στις δηλώσεις της η πρώην παίκτρια του Survivor
Ακούστε το άρθρο

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έγιναν περισσότερο γνωστοί από τη συμμετοχή τους στο περσινό Survivor. Έκτοτε, το ζευγάρι φαίνεται να περνά αρκετό χρόνο μαζί, ενώ ανεβάζουν αρκετά κοινά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους στα social media.

Οι πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα», όπου μεταξύ άλλων, αποκαλυψαν ότι θα περάσουν τις διακοπές του Πάσχα στη Μύκονο, ενώ αναφέρθηκαν και στις δουλειές που κάνει ο καθένας στο σπίτι.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη χαρακτήρισε τον σύντροφό της «άνδρα παλαιάς κοπής και παραδοσιακό», κάτι που της αρέσει, όπως είπε. Ο Σάκης Κατσούλης μάλιστα σύμφώνησε, χρησιμοποιώντας τον ίδιο χαρακτηρισμό για τον εαυτό του.

«Μίλησες τώρα στη νοικοκυρά… Εντάξει, τα βασικά ξέρω, δεν έχω κάνει ποτέ αβγά αλλά τώρα στη Μύκονο να βράσουμε για να βάψουμε αβγά, δεν νομίζω. Γενικά μαγειρεύω όποτε μου ‘ρθει. Δε το έχω βάλει στο πρόγραμμά μου να πηγαίνω καθημερινά σούπερ μάρκετ και να σκέφτομαι τι θα μαγειρέψω. Όταν έχω κέφι μαγειρεύω. Ο Σάκης δε μαγειρεύει, περιμένει από εμένα. Κάποια στιγμή θα το φτιάξω κι αυτό. Είναι πολύ παραδοσιακός και παλιάς κοπής άντρας. Μου αρέσει που είναι παραδοσιακός και που θέλει να μαγειρεύω. Μου αρέσει που κρατάει τα ηνία του σπιτιού. Μου αρέσει αυτό» είπε αρχικά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ο Σάκης Κατσούλης με τη σειρά του δήλωσε: «Για να λέει η Μαριλένα ότι είμαι αρσενικό παλιάς κοπής. Οι άντρες παλιάς κοπής μαγειρεύανε; Όχι. Είμαι άντρας παλιάς κοπής με σύγχρονες τάσεις. Όταν χρειάζεται εννοείται ότι μαγειρεύω γιατί και εκείνη δουλεύει πάρα πολλές ώρες. Όποιος μπορεί. Βοηθάμε και οι δυο για το καλύτερο δυνατό».

πηγή:πρώτο θέμα

Όλη η επικαιρότητα