Categories: Lifestyle

Μαριάννα Τουμασάτου: Ο λόγος που λέει «όχι» στον ρόλο της «κακιάς»

Share

Καλεσμένη στο «The 2Night Show» βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (3/10) η Μαριάννα Τουμασάτου.

Η γνωστή ηθοποιός που φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια παρουσίας στον χώρο της υποκριτικής, αποκάλυψε τον λόγο που αρνείται να παίξει τον ρόλο της «κακιάς», απάντησε αν θα ήθελε να ασχοληθεί με την πολιτική και έκανε ειδική μνεία στον σύζυγό της, Αλέξανδρο Σταύρου.

«Θέλω να υπάρχει κάποιο αντίκρισμα»

«Μου είχε λείψει πολύ η κωμωδία, ήθελα πάρα πολύ να κάνω. Τα κείμενα είναι εκπληκτικά και τα παιδιά έχουν κάνει τρομερή δουλειά», είπε αρχικά για τη συμμετοχή της στη σειρά «Ποιος Παπαδόπουλος».

Όσον αφορά τους ρόλους που έχει απορρίψει στην καριέρα της, σημείωσε: «Έχω απορρίψει ρόλους της «κακιάς». Και ο ρόλος μου στη σειρά, «Γυναίκα χωρίς όνομα», ήταν κακός, αλλά τον αγάπησα. Θέλω οι ρόλοι ακόμα και στην κακία της να έχουν αξιοπρέπεια. Εγώ τους αγαπάω πολύ τους ρόλους μου, θέλω να υπάρχει κάποιο αντίκρισμα, ας είναι και λάθος αρκεί να υπάρχει».

Σε ερώτηση αν θα ήθελε να ασχοληθεί με την πολιτική, ήταν κατηγορηματική: «Όχι αγάπη μου».

Τέλος, η Μαριάννα Τουμασάτου δεν δίστασε να αποκαλύψει τον λόγο που ο σύζυγό της δεν δίνει συνεντεύξεις: «Νομίζω ότι ό, τι έχει να πει τα λέει στις όχι τηλεοπτικές του συνέντευξης, τις γραπτές. Οπότε λέει κάποια πράγματα. Ο καθένας παίρνει μια απόφαση στο πώς θα το διαχειριστεί κι εκείνος έχει πάρει αυτή την απόφαση και νομίζω με αυτό περνάει πάρα πολύ καλά».