Εκπαίδευση

«Μαριέττα» : Μικροί δημοσιογράφοι…εν δράσει – Επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του ΔΟΒ

Ακούστε το άρθρο

   Οι μικροί μαθητές του Παιδικού Σταθμού «ΜΑΡΙΕΤΤΑ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» από τον Πύργο, «εγκαινίασαν» τις εκπαιδευτικές επισκέψεις σχολείων στις εγκαταστάσεις του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Βαρουξή, για το σχολικό έτος 2018-19.

Τους μικρούς μαθητές υποδέχθηκε και ξενάγησε σε όλους τους χώρους ο υπεύθυνος παραγωγής της εφημ. «Πατρίς» Γιώργος Καρυδάκης, ενώ τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και τον αρχισυντάκτη Γιάννη Αργυρόπουλο, όταν βρέθηκαν στα δημοσιογραφικά γραφεία της εφημερίδας, εκεί που συγκεντρώνονται οι δημοσιογράφοι και προετοιμάζουν την έκδοση της επόμενης ημέρας. Είδαν τα «βήματα» της έκδοσης ένα – ένα, γνωρίζοντας τον κάθε χώρο ξεχωριστά, ενώ ο χώρος που τους ενθουσίασε ήταν το Στούντιο του Δελτίου Ειδήσεων της ΟΡΤ και των τηλεοπτικών εκπομπών παραγωγής του σταθμού.

Η ξενάγηση ολοκληρώθηκε στο ισόγειο του κτιρίου, στα πιεστήρια, με τους μικρούς μαθητές να εντυπωσιάζονται από τις τεράστιες εκτυπωτικές μηχανές…Όσο είδαν, τους φάνηκαν σίγουρα ιδιαίτερα χρήσιμα, αφού οι μικροί  μαθητές, όπως αποκάλυψαν λίγο αργότερα οι δασκάλες τους, είναι «εκκολαπτόμενοι» δημοσιογράφοι. Και για τους λόγους το αληθές, μας προσέφεραν και τη δική τους μικρή εφημερίδα με τις δημιουργίες τους.

Όλη η επικαιρότητα