Categories: Lifestyle

Μαρίνα Πατούλη: Θα την δούμε τελικά στην φάρμα;

Share

Πολλά είναι τα ρεπορτάζ που θέλουν την Μαρίνα Πατούλη να συμμετέχει στο νέο κύκλο της Φάρμας. Ωστόσο, όπως φαίνεται κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Η ίδια σε δηλώσεις διέψευσε ότι θα λάβει μέρος στο ριάλιτι και τόνισε πως δεν έχει καθόλου χρόνου.

«Πράγματι μου έγινε πρόταση για την Φάρμα αλλά δυστυχώς δεν θα συμμετέχω και τους το έχω αποκλείσει. Λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν υπάρχει καθόλου χρόνος και δεν ανήκει το όλο κόνσεπτ στο ύφος μου», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Εμένα μου αρέσει να τσαλακώνομαι και αποτελούν πρόκληση κάποιες προτάσεις, όπως αυτή για την Φάρμα, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει χρόνος».

«Ο Γιώργος είναι ο άνθρωπος της ζωής μου»

Για τον χωρισμό της από τον Περιφερειάρχη, Γιώργο Πατούλη, δήλωσε με νόημα: «Μπορεί το γυαλί να ραγίσει αλλά να κολλήσει με άλλον τρόπο. Εξαρτάται πόσο βαθιά είναι η ρωγμή. Ο Γιώργος είναι ο άνθρωπος της ζωής μου, ήμασταν 35 χρόνια μαζί, τον αγαπώ και έχουμε ένα παιδί μαζί».

«Περάσαμε πολύ δύσκολα, θεωρώ όμως ότι για πάντα θα είναι οικογένεια μου. Έχουμε πολύ καλύτερη επικοινωνία και θεωρώ πως και οι δυο, ως άνθρωποι συνειδητοποιημένοι με γνώμωνα το καλό του παιδιού μας, πρυτανεύει η λογική, η αγάπη και ο σεβασμός», κατέληξε.