Ποδόσφαιρο

Μαρινάκης για την κλήρωση: Ιστορία γράφεις με ομαδάρες, όχι με ομαδούλες!

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, στο πλαίσιο της κλήρωσης των ομίλων του Champions League, τόνισε πως οι πρωταθλητές «έπεσαν» στον χειρότερο δυνατό όμιλο, όμως, αναφέρθηκε στην ευκαιρία που θα έχει ο σύλλογος να γράψει ιστορία απέναντι σε μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της CosmoteTV:

«Σίγουρα σήμερα είχαμε την χειρότερη δυνατή κλήρωση με τις πιο δυνατές ομάδες. Είδατε ποιοι ήταν οι καλύτεροι παίκτες στην χρονιά. Ακόμη και ο Κριστιάνο που αναδείχθηκε κορυφαίος έχει ξεκινήσει από την Σπόρτινγκ, την τέταρτη ομάδα του ομίλου. Πρέπει να έχουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση. Θέλουμε να γράψουμε ιστορία. Ιστορία γράφεις με ομαδάρες όχι με ομαδούλες. Είμαστε περήφανοι που είμαστε εδώ. Θα το παλέψουμε και θέλουμε τον κόσμο κοντά μας».

Για το έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού: «Το ρόστερ δεν έχει κλείσει. Δεν θα κάνουμε μεταγραφές για να κερδίσουμε την Μπαρτσελόνα ή την Γιουβέντους. Αυτό που πρέπει να έχουμε είναι ένα δυνατό σύνολο. Έχουμε πολύ καλή συνεργασία με τον προπονητή και προσπαθούμε όλοι μας για το καλύτερο. Έχουμε μια τεράστια ευκαιρία να γράψουμε ιστορία. Με πολύ δουλειά, λίγη τύχη και μεγάλη προσπάθεια θα το πετύχουμε».

Για τους αγώνες των άλλων ελληνικών ομάδων: «Θα ήθελα και οι τρεις ελληνικές ομάδες να περάσουν. Να γράψουν ιστορία. Να είμαστε χαρούμενοι, με τέσσερις ομάδες να είναι στους ομίλους, να κερδίσουν βαθμούς για την χώρα. Άλλο το πως συμπεριφερόμαστε στους μεταξύ μας αγώνες και άλλο όταν πρόκειται για τον τόπο μας».

Πηγή: gazzetta.gr

Όλη η επικαιρότητα