Lifestyle

Μάρθα Καραγιάννη: Εξιτήριο για την αγαπημένη ηθοποιό – Επέστρεψε σπίτι της

Ακούστε το άρθρο

Εξιτήριο πήρε από ιδιωτική κλινική όπου νοσηλευόταν η η σπουδαία πρωταγωνίστρια του θεάτρου και του κινηματογράφου Μάρθα Καραγιάννη.

Υποβλήθηκε σε δεύτερη προγραμματισμένη αφαίρεση χολής και σήμερα η επιστήθια φίλη της με την οποία συγκατοικούν, Ντόρα Δούμα, ενημέρωσε με ανάρτηση στο facebook ότι η Μάρθα Καραγιάννη επέστρεψε σπίτι της.

Συγκεκριμένα η κ. Δούμα έγραψε:

“Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές σας για την αγαπημένη Μάρθα είναι καλά πριν λίγο ήρθαμε στο σπίτι μας. Ζητώ συγνώμη αλλά είμαι πάρα πολύ κουρασμένη και δεν έχω κουράγιο να απαντήσω στα μηνύματα σας. Και πάλι ευχαριστώ καλό βράδυ”.

Μάρθα Καραγιάννη: Εξιτήριο για την αγαπημένη ηθοποιό - Επέστρεψε σπίτι της

Η Μάρθα Καραγιάννη στα μέσα Φεβρουαρίου εισήχθη εσπευσμένα σε ιδιωτική κλινική, μετά από έντονους πόνους που είχε στην κοιλιακή χώρα. Κατόπιν εξετάσεων διαπιστώθηκε πρόβλημα με τη χολή και ενώ η ηθοποιός ήταν έτοιμη για ένα δεύτερο χειρουργείο, ο κορονοϊός και η καραντίνα τής άλλαξαν τα σχέδια και η επέμβαση προγραμματίστηκε για την Τρίτη 2 Ιουνίου.

Το χρονικό της ασθένειάς της

Η κατάσταση της υγείας της Μάρθας Καραγιάννη τον περασμένο Φεβρουάριο είχε συγκινήσει για έναν ακόμα λόγο. Συνέπεσε με την ξαφνική ασθένεια και τον θάνατο του αγαπημένου της φίλου και συνοδοιπόρου στις ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, Κώστα Βουτσά. “Έφυγε ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου μετά τη Ντόρα. Λυπάμαι Κωστάκη που δεν μπορώ να είμαι εκεί πέρα για να σε αποχαιρετήσω”, ανέφερε τον περασμένο Φεβρουάριο η Μάρθα Καραγιάννη για τον θάνατο του Κώστα Βουτσά.

Ο γιατρός της μάλιστα είχε δηλώσει μετά την πρώτη εγχείρηση: “Η κατάστασή της είναι πολύ καλή και θα επανέλθει. Χρειαζόταν δυο χειρουργεία, έγινε το πρώτο και θα γίνει και το δεύτερο 4 – 5 εβδομάδες μετά. Καθαρίστηκαν τα σωληνάκια του ήπατος και θα ακολουθήσει ένα χειρουργείο χολής. Δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο. Η επέμβαση είχε άριστο αποτέλεσμα”. Η ηθοποιός είχε ανεβάσει πυρετό και έκανε και εμετούς, όμως η κατάστασή της δεν βελτιωνόταν και οι δικοί της άνθρωποι αποφάσισαν να εισαχθεί σε κλινική.

via

Όλη η επικαιρότητα