WEB tv Κινηματογράφος

Mary Queen of Scots: Οι Saoirse Ronan και Margot Robbie σε βασιλική κόντρα [TRAILER]

Ακούστε το άρθρο

Μία ιστορική ίντριγκα για το στέμμα της Αγγλίας ζωντανεύει στην μεγάλη οθόνη

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για το Mary Queen of Scots, το δράμα εποχής όπου πρωταγωνιστούν η Saoirse Ronan (Lady Bird, The Lovely Bones, Hanna) και η Margot Robbie (I,Tonya, The Wolf of Wall Street, Suicide Squad), υποδυόμενες τις δύο υποψήφιες διαδόχους του βρετανικού θρόνου, Mary Stuart και Βασίλισσα Ελισάβετ I αντίστοιχα.

Κατά τον 16ο αιώνα μία αμείλικτη φιλονικία αρχίζει να εκδηλώνεται ολοένα και πιο έντονα μεταξύ των παραπάνω μοναρχών αφού οι συγκεκριμένες γυναίκες ήταν αποφασισμένες να χρησιμοποιήσουν κάθε αθέμιτο ή θεμιτό μέσο ως προς την διεκδίκηση της απόλυτης εξουσίας.

Ο δημιουργός του House of Cards, Beau Willimon υπογράφει το σενάριο, που φυσικά αντλεί υλικό από το μυθιστόρημα Queen of Scots: The True Life of Mary Stuart” του John Guy. Ο Michael Hirst (The Tudors, Vikings) μαζί με την Josie Rourke αναλαμβάνουν την σκηνοθεσία ενώ καθήκοντα παραγωγού επωμίζονται οι Tim Bevan, Eric Fellner και η Liza Chasin.

Στο εν λόγω project των Focus Features και Working Title, το βασικό cast συναπαρτίζουν επίσης ο Jack Lowden (Dunkirk) ως Λόρδος Darnley, και ο Joe Alwyn (Billy Lynn’s Long Halftime Walk) ως Robert Dudley. Το επιτελείο των ηθοποιών συμπληρώνουν οι: David Tennant, Gemma Chan, Martin Compston, Ismael Cordova, Brendan Coyle, Ian Hart, Adrian Lester, James McArdle και ο Guy Pearce.

Η πρεμιέρα του Mary Queen of Scots έχει δρομολογηθεί για τις Η.Π.Α. στις 7 Δεκεμβρίου του 2018. Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό trailer:

Πηγή: unboxholics

Όλη η επικαιρότητα