Ψυχαγωγία

MasterChef – Μαρία Λαζαρίδου: Στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα

Ακούστε το άρθρο

Η πρώην παίκτρια του MasterChef 5 Μαρία Λαζαρίδου είχε ένα ατύχημα στην κουζίνα, που την οδήγησε στο νοσοκομείο. Η αποκάλυψή της στο Instagram.

Ένα ατύχημα στο χέρι που την έστειλε στο νοσοκομείο είχε η Μαρία Λαζαρίδου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef 5.

Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του MasterChef 5 έσπασε το μεσαίο δάχτυλο του αριστερού της χεριού, με αποτέλεσμα να έχει αφόρητους πόνους και να μην μπορεί να δουλέψει. Παράλληλα, λόγω του δύσκολου σημείου του τραύματος, οι γιατροί δεν της το έδεσαν το δάχτυλο και έτσι πονάνε και τα διπλανά της δάχτυλα.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ανήρτησε ένα βίντεο αναφέροντας τι έχει συμβεί και την κατάστασή της, ενώ δημοσίευσε και την ακτινογραφία με το σπασμένο δάχτυλό της.

“Καλημέρα σε όλους. Έχω να σας πω κάτι. Χθες που πήγα στη δουλειά έσπασα το δαχτυλάκι μου. Πολύ άσχημο. Το έπιασα σε ένα ντουλάπι. Πονάει αφόρητα. Από χθες είμαι συνέχεια με παυσίπονα. Πήγα στον Ευαγγελισμό. Μου είπαν πως δε θα ωφελήσει κάπου να το δέσουμε. Απλώς έχω βάλει εγώ κάποια χανζαπλάστ γιατί είναι μωβ και δεν μπορώ να το βλέπω. Και για να το προσέχω λίγο παραπάνω. Δεν μπορώ να κουνήσω ούτε τα άλλα δύο δάχτυλα από τα πλάγια γιατί τραβιέται και πονάει. Είναι και το καλό μου χέρι το αριστερό. Οπότε δε μπορώ να δουλεύω. Θα πάρω κάποιες μέρες αναρρωτική άδεια. Αν δεν πονούσα, θα πήγαινα να δουλέψω, αλλά πραγματικά ο πόνος είναι αφόρητος. Με το ζόρι κοιμήθηκα το βράδυ. Με το που περάσει η επήρεια από τα παυσίπονα, πονάω πάρα πολύ. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα”, ανέφερε η Μαρία Λαζαρίδου σε insta stories.

Πηγή: news247.gr

Όλη η επικαιρότητα