Ψυχαγωγία

MasterChef 2022: Η αποχώρηση της Ελπίδας έφερε στην επιφάνεια τους «διαδόχους του Μπόμπαινα»

Γιάννος και Μάριος βρίσκονται στο «στόχαστρο» των χρηστών του Twitter.
Ακούστε το άρθρο

Παρελθόν αποτελεί πλέον, από το MasterChef η Ελπίδα Μορφούλη.

Στο χθεσινό επεισόδιο του μαγειρικού διαγωνισμού φάνηκε πως μετά τον Μπόμπαινα, δύο άλλοι παίκτες τείνουν να γίνουν οι πιο «μισητοί» του κοινού.

Ο λόγος για τον Γιάννο και τον Μάριο. Οι δύο παίκτες έβγαλαν τα… «φτυάρια» και έδειξαν στο κοινό το άλλο τους πρόσωπο.

Δεν άφησαν ασχολίαστο κανέναν σχεδόν συμπαίκτη τους, όμως επικεντρώθηκαν κυρίως στην Ελπίδα.

Ο Μάριος ψήφισε την συμπαίκτριά του λέγοντάς της ξεκάθαρα πως θα μπορούσε να τα είχε πάει καλύτερα σαν αρχηγός της κόκκινης ομάδας.

Από την άλλη, ο Γιάννος δήλωσε στην κάμερα: «Είναι πολύ συναισθηματική, όμως στο σπίτι, είναι πολύ πιο ελεύθερη. Και βρίσιμο και άλλα διάφορα. Τώρα, μην μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία».

Κάτι ακόμα που «εξόργισε» το κοινό ήταν το σχόλιο του Μάριου προς τον Τζόναθαν. Ο ίδιος στάθηκε μπροστά στον συμπαίκτη του και δήλωσε: «Για εμένα δεν είσαι μάγειρας, δεν αναγνωρίζεις τα λάθη σου.Ήσουν πάνω από μία σαλάτα 2,5 ώρες, όταν έπρεπε να πάρει 40 λεπτά».

Καλεσμένος στο επεισόδιο που προβλήθηκε χθες, ήταν ο σεφ Γιώργος Παπαδόπουλος. Οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση κλήθηκαν να αντιγράψουν το πιάτο του έχοντας 60 λεπτά στη διάθεσή τους. Τελικά, το πιο αδύναμο πιάτο ήταν αυτό της Ελπίδας, η οποία και αποχώρησε από το MasterChef.

Αμέσως μετά την ψηφοφορία, οι κριτές ρώτησαν την ομάδα για την απουσία του Γρηγόρη από τον μαγειρικό διαγωνισμό. Τότε η Ελπίδα με εμφανή τη συγκίνησή της είπε: «Για μένα προσωπικά, έχει έξτρα δυσκολία. Τα παιδιά ήταν πολύ δεμένα με τον Γρηγόρη κι εγώ νιώθω λίγη, υπάρχει μία αμηχανία. Συγγνώμη».

Ο Γιάννος ωστόσο, δεν φάνηκε να πείθεται από τα δάκρυά της και σχολίασε αμέσως: «Δεν την εμπιστεύομαι, είναι δέκα χρόνια μεγαλύτερη από τον Γρηγόρη, έχει περάσει πολλά στη ζωή της, ξέρει να διαχειρίζεται τα άτομα, την κουζίνα δεν ξέρει. Για αυτό και πήρε την αρχηγία άλλωστε, για να έχει τον έλεγχο. Για αυτό έδωσε τον εαυτό της, έξυπνη κίνηση, γιατί εάν δεν το έκανε ήξερε ότι θα την κράζανε».

To Twitter δεν άφησε φυσικά, ασχολίαστες τις συμπεριφορές του Γιάννου και του Μάριου, με τους χρήστες να κάνουν λόγο για τους «διαδόχους του Μπόμπαινα».

Δείτε μερικές από τις αντιδράσεις των χρηστών:

Πηγή: protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα