Ψυχαγωγία

MasterChef 4: Ξέσπασε σε κλάματα η μητέρα του Σταύρου Βαρθαλίτη όταν ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα

Ακούστε το άρθρο

Σταυρής Γεωργίου και Σταύρος Βαρθαλίτης το βράδυ της Τετάρτης μονομάχησαν μαγειρικά ώστε να διεκδικήσουν τον τίτλο του επόμενου MasterChef αλλά και το χρηματικό έπαθλο.

Οι δυο φίλοι παρέδωσαν μαθήματα ευγενούς άμυλας σε έναν τελικό για γερά νεύρα όπου νικητής αναδείχθηκε ο Σταύρος Βαρθαλίτης.

Όπως ήταν αναμενόμενο, στα σπίτια των δυο φιναλίστ του διαγωνισμού, από νωρίς, γονείς, συγγενείς και φίλοι είχαν πάρει θέση μπροστά στις τηλεοράσεις για να παρακολουθήσουν τον τελικό.

Τη στιγμή της ανακοίνωσης του αποτελέσματος, όταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έδειξε την κάρτα με το απόλυτο 30αρι που σημείωσε ο Σταύρος Βαρθαλίτης για τη δεύτερη μαγειρική δοκιμασία και αναδείχθηκε νικητής του MasterChef 4, η μητέρα του ξέσπασε σε κλάματα.

Στο σπίτι του Σταύρου Βαρθαλίτη, όπως έδειξαν και τα πλάνα που προβλήθηκαν στην εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου» η μητέρα του, όταν άκουσε τη βαθμολογία ξέσπασε σε δάκρυα χαράς.

«Έχω τρελαθεί. Είμαι πολύ ευτυχισμένη, πολύ περήφανη, όλα σε υπερθετικό βαθμό. Νιώθω απίστευτη χαρά. Συγκινήθηκα για τους 30 βαθμούς. Έρωτας αλήτης Σταύρος Βαρθαλίτης.

Από την πρώτη στιγμή που πήγε του είπα πήγαινε πάρε το κι έλα. Δεν είχα άλλη σκέψη στο μυαλό μου. Απλά η αγωνία υπάρχει μέχρι την τελευταία στιγμή», δήλωσε η μητέρα του Σταύρου λίγα λεπτά αργότερα στην κάμερα.

via

Όλη η επικαιρότητα