Ψυχαγωγία

MasterChef 5: Ανατροπή με τη στρατηγική του Διονύση – Αυτές είναι οι νέες ομάδες

Ακούστε το άρθρο

Έφτασε η ώρα του “τοίχου” στο MasterChef 5, μιας από τις πιο γνωστές δοκιμασίες του τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής του Star. Τόσο οι παίκτες όσο και οι τηλεθεατές περίμεναν με μεγάλη αγωνία αυτή τη στιγμή, ωστόσο, η στρατηγική ενός μάγειρα έφερε τα πάνω κάτω στο MasterChef 5.

Ο λόγος για τον Πυργιώτη, Διονύση Σαρακίνη, ο οποίος ως νικητής της προηγούμενης δοκιμασίας είχε τη δυνατότητα να μην διαγωνιστεί και να περάσει απευθείας στους 10 του MasterChef 5. Παρόλα αυτά, ο ίδιος επέλεξε να μαγειρέψει και να γίνει αρχηγός της Κόκκινης Ομάδας, αλλά αποφάσισε να αποκλείσει την Μαργαρίτα από τη δοκιμασία του “τοίχου” και να την στείλει στον εξώστη.

Συγκεκριμένα, ο Διονύσης είπε πως την “έσωσε” για να βρίσκεται στους 10 του MasterChef 5. “Δεν πιστεύω ότι το έκανε γιατί με αγαπάει. Ξέρει πολύ καλά ότι θέλω να μαγειρεύω στο παιχνίδι, ειδικά σε ομαδικές. Είχε ακούσει κιόλας ότι περίμενα πώς και πώς τον τοίχο. Μου φαίνεται λίγο ψεύτικο αυτό από τον Διονύση”, δήλωσε η Μαργαρίτα. “Δεν είναι επειδή την αγαπάει. Είναι επειδή τη φοβάται”, συμπλήρωσε ο Παύλος. “Αηδίες τώρα, δεν μπορώ”, πρόσθεσε η Λία.

Ο Διονύσης συνέχισε την στρατηγική του πρακτική και επέλεξε ως αντίπαλο αρχηγό στην Μπλε ομάδα τον Τζιοβάνι, ο οποίος δεν ήξερε καθόλου τη δοκιμασία του “τοίχου”, ενώ δεν μιλάει καλά ελληνικά, κάτι που είναι απαραίτητο για την δύσκολη επικοινωνία που θα έχουν οι παίκτες κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας.

Τελικά, οι νέες ομάδες διαμορφώθηκαν ως εξής:

Τζιοβάνι (αρχηγός), Παναγιώτης (υπαρχηγός), Μαρίνα, Παύλος, Λία

Διονύσης (αρχηγός), Ιωάννης (υπαρχηγός), Νίκος, Αλέξανδρος, Ανούς

via

Όλη η επικαιρότητα