Ψυχαγωγία

MasterChef 5: Λίγο πριν την τελική ευθεία, τα μαχαίρια ακονίζονται

Ακούστε το άρθρο

Με πολλή σκέψη αλλά και όρεξη να ολοκληρώσουν την τελική επιλογή των παικτών, που θα μπουν στο σπίτι του MasterChef 5, οι chef κριτές Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, περνάνε μια ακόμα ημέρα γεμάτη μαγειρική, στην κουζίνα του διαγωνισμού.

Οι υπόλοιποι 13 υποψήφιοι, που κατάφεραν να αποσπάσουν τα 2 «ναι», καλούνται μέσα σε 60 λεπτά να μαγειρέψουν το καλύτερο τους πιάτο, διεκδικώντας μία και μόνο άσπρη ποδιά.

Έμπνευση, ανταγωνισμός, αυθεντικότητα, ήθος και ευρηματικότητα, είναι τα ζητούμενα. Ο δημιουργός του πιάτου, που θα έρθει μπροστά στους κριτές για δοκιμή με όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά αλλά κυρίως με ξεχωριστή νοστιμιά, θα περάσει κατευθείαν στο σπίτι του MasterChef 5. Δυστυχώς, η τύχη δεν θα τους ευνοήσει όλους και κάποιοι θα αποχωρήσουν οριστικά, κάνοντας το ταξίδι τους στην κουζίνα του MasterChef 5 μια δυνατή ανάμνηση.

Οι υπόλοιποι, θα βρεθούν αντιμέτωποι με μια πολύ δυνατή μονομαχία. Δέκα παίκτες θα κληθούν να σχηματίσουν ζευγάρια και να δώσουν – ανά δύο – μία αξέχαστη μαγειρική «μονομαχία» με τους αντιπάλους τους.

Η στιγμή αυτή, λίγο πριν το τελικό ξεκαθάρισμα, θυμίζει την εύθραυστη γαλήνη λίγο πριν την καταιγίδα. Η καθαρή κρίση, το χιούμορ και η πάντα καλή διάθεση των κριτών όμως, ελαφρύνουν την ατμόσφαιρά, όταν χρειάζεται.

via

Όλη η επικαιρότητα