Ψυχαγωγία

MasterChef 5: Ο Ηλείος Παναγιώτης Τζαμαλής σχολίασε τους «κωλοτούμπες» του παιχνιδιού (vid)

Ακούστε το άρθρο

Ο Παναγιώτης Τζαμαλής, το βράδυ της Τρίτης, αποχώρησε από το MasterChef καθώς το πιάτο αντιγραφής το οποίο δημιούργησε είχε τις περισσότερες αστοχίες.

Ο μάγειρας δεν κατάφερε να περάσει στους 8 καλύτερους του φετινού διαγωνισμού μαγειρικής και το πρωί της Τετάρτης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής στη «Φωλιά των Κου Κου» για να παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη.

Αφού έκανε μια ιδιαίτερη αναφορά στους… κωλοτούμπες του παιχνιδιού, ο Παναγιώτης Τζαμαλής σχολίασε τους συμπαίκτες του.

«Όταν βλέπω κωλοτούμπες, δεν μπορώ να εμπιστευτώ τον άλλον επαγγελματικά. Τις κωλοτούμπες όλες τις ξέρει ο δήμαρχος (Κωστής Αλεξάκης), είναι ο πιο ειδικός, είναι η ειδικότητά του», είπε μεταξύ άλλων ο παίκτης.

«Η Μαρίνα ήταν ένα άτομο στο σπίτι που την περισσότερη ώρα την περνούσε μόνη της. Καθόταν στο δωμάτιό της και άκουγε μουσική, δεν ενοχλούσε κανέναν. Δεν έπεσε στην αντίληψή μου ότι κάνει δεν κάνει καλά. Τύχαιναν μέρες που η Κωνσταντίνα ερχόταν σε μένα και τον Παύλο γιατί βαριόταν με τη Μαρίνα. Στο δωμάτιο της Μαρίνας δεν υπήρχε κουτσομπολιό. Ο χαρακτήρας της Μαρίνας ήταν απλά μπροστά στην κάμερα. Δεν ήταν στο δωμάτιό της. Δεν οργάνωνε επιτελικά σχέδια ποιος θα διώξει και ποιον θα κρατήσει» είπε.

Ο Παναγιώτης Τζαμαλής αναφέρθηκε και στον Παύλο Χάππιλο ο οποίος δεν έχει τελειώσει κάποια σχολή μαγειρικής.

«Όταν βγήκα από το παιχνίδι έμαθα ότι ο πατέρας του Παύλου είναι σεφ παλιάς κοπής, τον γνωρίζει όλη η Ελλάδα, οπότε οι άνθρωποι να ασχολούνται με την μαγειρική δεν γίνεται να μην τον ξέρουν. Ο πατέρας του τον έπαιρνε από μικρό παιδί μαζί του. Ο Παύλος ήταν ο μόνος που μου απαντούσε τις μαγειρικές ερωτήσεις. Σαν μάγειρας βοηθούσε τον πατέρα του από παιδί και έμαθε αυτά που έμαθε. Δεν σπούδασε, δεν είπε ότι τα ξέρει όλα» ανέφερε ο πρώην παίκτης του MasterChef.

Πηγή: newsbeast.gr

Όλη η επικαιρότητα