Smile Ψυχαγωγία

Masterchef 5 τελικός: Η πιο δύσκολη δοκιμασία – Η αντιγραφή που θα κρίνει τον νικητή

Ακούστε το άρθρο

Μαργαρίτα και Διονύσης στην πιο κρίσιμη και απαιτητική δοκιμασία στον τελικό του Masterchef 5. Η αντιγραφή που θα κρίνει τον μεγάλο νικητή.

Μια νέα μέρα ξημερώνει για το Masterchef 5 στο Sani Resort. Aναγνωρισμένο ως ένας από τους καλύτερους προορισμούς παγκοσμίως, το Sani Resort αποτελεί ένα οικολογικό καταφύγιο, με έντονες δράσεις στον χώρο της γαστρονομίας, με φεστιβάλ διεθνούς εμβέλειας αλλά και με συνεργασίες με chef που είναι βραβευμένοι με αστέρια Michelin.

Η ώρα του τρίτου μέρους του τελικού ξεκινά με πιάτα αντιγραφής ενός chef που άρχισε να κερδίζει βραβεία, από τα πρώτα του κιόλας μαγειρικά βήματα.

Έχοντας ταξιδέψει από τη Νέα Υόρκη αποκλειστικά για να τιμήσει με την παρουσία και την εμπειρία του τον τελικό του MasterChef 5, ο παγκοσμίου φήμης, σουηδικής καταγωγής γαστρονομικός δημιουργός του εστιατορίου Aska, Fredrik Berselius, κάνει αρκετά δύσκολο το έργο της Μαργαρίτας Νικολαΐδη και του Πυργιώτη, Διονύση Σαρακίνη.

Ύστερα από αρκετό καιρό, οι δύο φιναλίστ βρίσκονται σε μια επαγγελματική κουζίνα, εκτός αυτής του διαγωνισμού.

Για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, απολαμβάνουν τη σημερινή μαγειρική, αφού τα πιάτα του Fredrik Berselius είναι κάτι παραπάνω από απαιτητικά!

Κάποιος θα μπορούσε εύκολα να χαρακτηρίσει τη σημερινή δοκιμασία ως ένα «συμπυκνωμένο» σεμινάριο 3 ημερών!

Μαργαρίτα ή Διονύσης; Όποιος από τους δύο πετύχει την αρτιότερη αντιγραφή πιάτων, στο τέλος της δοκιμασίας θα βρεθεί ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου και του επάθλου των 50.000 ευρώ του MasterChef 5!

Δείτε το trailer της Δευτέρας 7/6:

via

Όλη η επικαιρότητα