Ψυχαγωγία

MasterChef: Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε

Ποιος παίκτης αποχώρησε.
Ακούστε το άρθρο

Για την παραμονή τους στο MasterChef κλήθηκαν να διαγωνιστούν το βράδυ της Παρασκευής ο Σταύρος Παπαδόπουλος, ο Έλσον Γιάννης Μπεντάι, ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης και ο Θεόδωρος Γαλάνης.

Αυτό προέκυψε μιας και η ομάδα τους, η κόκκινη, ηττήθηκε στην πρώτη ομαδική διαδικασία για το νέο αυτό κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής.

Πρώτος στον τάκο βγήκε από μόνος του ο αρχηγός των Κόκκινων, για να ακολουθήσουν οι υπόλοιποι τρεις διαγωνιζόμενοι λόγω της ισοψηφίας που προέκυψε από την έκτακτη ψηφοφορία.

Έτσι, οι τέσσερις παίκτες κλήθηκαν να διαγωνιστούν σε πιάτο αντιγραφής που έφερε την υπογραφή του καταξιωμένου σεφ Μίλτου Αρμένη.

Η συγκεκριμένη δοκιμασία λοιπόν απαιτούσε ψυχραιμία, σωστή διαχείριση χρόνου, μαγειρική αντίληψη και μεθοδικότητα. Η έλλειψη συγκέντρωσης και η βιασύνη, όμως, δεν ήταν και οι καλύτεροι σύμμαχοι όπως παρατήρησαν και οι τρεις κριτές του MasterChef με αποτέλεσμα να οδηγήσουν σε αστοχίες.

Κάποιες από αυτές έμελλε και να θα στοιχίσουν σε έναν τη θέση στο διαγωνισμό μαγειρικής.

Ποιος παίκτης αποχώρησε

Έτσι, αμέσως μετά την δοκιμή των πιάτων, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έπρεπε να ανακοινώσουν το όνομα του παίκτη που θα αποχωρούσε από το MasterChef για να επιστρέψουν οι έτεροι τρεις στο σπίτι. Εκείνος που ξεχώρισε θετικά, όμως, από τα τέσσερα πιάτα ήταν ο Αλέξανδρος ο οποίος και ηρέμησε νωρίς νωρίς.

Ο διαγωνιζόμενος που αποχώρησε οριστικά από τον διαγωνισμό μαγειρικής είναι ο Έλσον Γιάννης Μπεντάι μιας και συγκέντρωσε μόλις 20 βαθμούς.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι εδώ που έφτασα. Πιστεύω ότι είναι νωρίς που αποχωρώ αλλά δεν πειράζει» εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, ο παίκτης του MasterChef.

Δείτε όλα όσα συνέβησαν

Πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα