Ψυχαγωγία

Masterchef: Δοκιμασία με άρωμα Ευρώπης απόψε με Μαργαρίτη Σχοινά και Βεστάγκερ, αλλά και μπόλικες δόσεις ριάλιτι

Ακούστε το άρθρο

Να συνδέσουν την Ελλάδα με την υπόλοιπη Ευρώπη θα είναι η αποστολή των παικτών του MasterChef στη σημερινή δοκιμασία που θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Έναν υπέροχο χώρο που θα ενθουσιάσει τους παίκτες αλλά θα τους βάλει και δύσκολα καθώς θα πρέπει να συνεργαστούν για να βγάλουν ένα καλό αποτέλεσμα.

Μια δοκιμασία με ακόμα πιο ανεβασμένο επίπεδο, καθώς οι καλεσμένοι που θα δοκιμάσουν τα πιάτα θα είναι δύο μεγάλες προσωπικότητες της πολιτικής ζωής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι τρεις σεφ θα υποδεχτούν με επισημότητα τους δύο αντιπροέδρους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτη Σχοινά και Μαργκρέτε Βεστάγκερ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αύριο, οι 12 καλύτεροι του διαγωνισμού, μάχονται σε μία πολύ έντονη ομαδική δοκιμασία. @starchanneltv #MasterChefGR #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις

Μην φανταστείτε όμως ότι θα δούμε ένα διαφορετικό MasterChef, αφού όπως βλέπουμε στο τρέιλερ το ξεκατίνιασμα συνεχίζεται κανονικά, με την Κατερίνα να απειλεί συμπαίκτη της ότι δεν θα μπει στην πεντάδα, την Μαρία να γκρινιάζει και να εκτοξεύει κακίες…

Με τόσο υψηλούς καλεσμένους, θα περιμέναμε να δούμε επιτέλους ένα επεισόδιο χωρίς μονολόγους κακίας από Κατερίνα και Μαρία, αλλά αυτό δεν θα γίνει προφανώς.

via

Όλη η επικαιρότητα