Ψυχαγωγία

MasterChef: “Εκεί το παράκανε η Κατερίνα, ο Γιώργος ήθελε να δείχνεται” – Τι είπε ο Ηρακλής (vid)

Ακούστε το άρθρο

Την πρώτη του συνέντευξη αμέσως μετά την αποχώρησή του από το MasterChef έδωσε στους “ΚουΚου” ο Ηρακλής Αποστολίδης.

Ο νεαρός σεφ αποχώρησε από τον μαγειρικό διαγωνισμό πριν την τελική δεκάδα και μέσω skype αναφέρθηκε στην εμπειρία του αλλά και σε όσα έγιναν στο σπίτι του MasterChef.

Με την Ντέμη και τον Γιώργο αντιπάλους στη δοκιμασία αποχώρησης της Τετάρτης, ο Ηρακλής ανέφερε πως δεν υποτιμάει κανέναν συμπαίκτη του, ενώ παραδέχθηκε πως ο εγκλεισμός τον είχε καταπονήσει καθώς ήταν από τα στοιχεία του διαγωνισμού που εξαρχής φοβόταν.

Με τη Ντέμη και τον Γιώργο αντιπάλους στη δοκιμασία αποχώρησης της Τετάρτης, ο Ηρακλής ανέφερε πως δεν υποτιμάει κανέναν συμπαίκτη του, ενώ παραδέχθηκε πως ο εγκλεισμός τον είχε καταπονήσει καθώς ήταν από τα στοιχεία του διαγωνισμού που εξαρχής φοβόταν.

Δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει και δυο από τους πιο εκρηκτικούς παίκτες του φετινού διαγωνισμού αλλά και τη μεταξύ τους κόντρα, που δεν είναι άλλοι από τον Γιώργο και την Κατερίνα, λέγοντας για την τελευταία πως «είχαμε πολύ καλή σχέση, έλεγε τα πράγματα όπως είχαν, απλώς κάποιες φορές γινόταν λίγο υπερβολική, και τώρα που έχουμε μια εικόνα βλέποντας τα επεισόδια από μια διαφορετική πλευρά, καταλαβαίνω αυτό που της είχα πει ότι έχει μια υπερβολική άποψη σε κάποια πράγματα και σε κάποια άλλα δεν συμφωνούσα μαζί της». Και συμπλήρωσε: «Πιστεύω ότι εκεί που το παράκανε η Κατερίνα ήταν στη δοκιμασία που ήταν αρχηγός, δεν μου είχε αρέσει η αντίδρασή της, ήταν λίγο απότομη […] Ο χαρακτήρας της είναι έτσι και πολλές φορές ήταν παρεξηγήσιμος για κάποιους».

Σκιαγράφησε όμως και το προφίλ του Γιώργου λέγοντας πως πολλές φορές έκανε πράγματα και κινήσεις μόνο και μόνο για να φανούς στις κάμερες, ενώ έκανε λόγο και για έπαρση από την πλευρά πρώην συμπαικτών του.

Δείτε τα βίντεο εδώ. 

Όλη η επικαιρότητα