Ψυχαγωγία

MasterChef spoiler: Αποχώρηση βόμβα – Αυτοί είναι επόμενοι δύο που φεύγουν

Ακούστε το άρθρο

Αλλάζουν οι ισορροπίες στο ριάλιτι μαγειρικής με τις αποχωρήσεις “βόμβα” που έρχονται στα επόμενα επεισόδια.

Η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια θα βγει εκτός παιχνιδιού. Μαζί της και ένας παίκτης που έχει βρεθεί πολλές φορές σε δοκιμασία αποχώρησης αλλά την έχει γλιτώσει. Αυτή τη φορά δεν θα τα καταφέρει…

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, την επόμενη εβδομάδα θα δούμε την αποχώρηση ενός αρκετά αγαπητού παίκτη, που έχει χιούμορ και τις τελευταίες φορές την έχει γλιτώσει στο τσακ…

Ο λόγος για τον Κώστα, ο οποίος δεν θα προλάβει να χαρεί την επιστροφή του Γιώργου και της Μαριάννας με τους οποίους έχει πολύ καλή σχέση.

Όμως η αποχώρηση που θα κάνει μεγάλη αίσθηση είναι η επόμενη. Όπως ίσως να έχετε υποψιαστεί ήρθε η ώρα της Κατερίνας να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Μάλιστα, λέγεται ότι όχι μόνο θα αποχωρήσει αλλά θα είναι υποψήφια μαζί με την Ντέμη και την Μαριάννα, η οποία θα έχει την ικανοποίηση να την βγάλει εκτός παιχνιδιού.

Δείτε την πρόβλεψη που έκαναν και στην εκπομπή Eυτυχείτε, η οποία επιβεβαιώνει τα spoiler, προβλέποντας ότι ο Κώστας δεν θα προλάβει να χαρεί την επανένωση της κλίκας, ενώ η Μαριάννα πάρει εκδίκηση για τον Γιώργο, διώχνοντας την Κατερίνα.

Το twitter πανηγυρίζει ήδη…

via

Όλη η επικαιρότητα