Ψυχαγωγία

MasterChef: Ξέσπασε η Χριστίνα Αργυρούδη – Τι έγραψε για την Μάγκυ Ταμπακάκη

Ακούστε το άρθρο

Η Μάγκυ Ταμπακάκη είχε ξεχωρίσει με τα πιάτα που παρουσίαζε στους κριτές του MasterChef 2 στην μέχρι τώρα πορεία της στον διαγωνισμό μαγειρικής. Η απόφαση της να αποχωρήσει έπεσε σαν «βόμβα». Ωστόσο όπως εξήγησε η ίδια, ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει το παιδί της καθιστά απαραίτητη την έξοδο της από το MasterChef. Ο λάθος τρόπος που εκφράστηκε η Μάγκυ Ταμπακάκη γύρω από αυτό το θέμα στους συμπαίκτες της προκάλεσε τόσο τη δική τους αντίδραση, όσο και τον τηλεθεατών, κάνοντας την πρώην συμπαίκτρια και φίλη της Χριστίνα Αργυρούδη να ξεσπάσει για να όσα γράφονται για την Μάγκυ.

«Για όσους το παίζουν κριτές εκεί έξω να αρχίσουν να σκέφτονται σαν άνθρωποι και όχι σαν κοινωνικοί λειτουργοί. Σε παραγωγές όπως αυτή, έχεις υποχρεώσεις που στους τηλεθεατές φαντάζουν παράλογες, αλλά έτσι είναι η φύση των τηλεοπτικών σόου. Θα ήταν φρόνιμο, λοιπόν, να μην χαρακτηρίζει ο καθένας δημόσια μια γυναίκα «κακή μητέρα», γιατί όπως όλοι γνωρίζουμε οι ταμπέλες που αργότερα θα διαπιστώσει το παιδί της προκύπτουν από ημιμαθείς ανθρώπους της κοινωνίας, που σπεύδουν να κρίνουν τους άλλους για να νιώσουν ανώτεροι. 

Maggie Tampakaki για’μένα είσαι ό,τι καλύτερο έχει περάσει από το διαγωνισμό και είσαι η δική μου νικήτρια #masterchefgr#masterchef #starchanneltv» έγραψε η Χριστίνα Αργυρούδη, η οποία είχε έρθει κοντά με την Μάγκυ μέσα στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Πηγή: zappit

Όλη η επικαιρότητα