Κινηματογράφος

Μαστίγια, δεμένα μάτια, παγάκια, χλιδή στο νέο τρέιλερ της ταινίας «Fifty Shades of Grey» (VIDEO)

to_neo_treiler_tis_tainias_fifty_shades_of_grey_apozimionei_to_koino.jpg
Ακούστε το άρθρο

H ταινία θα βγει στα σινεμά του Αγίου Βαλεντίνου το 2015, φέρνοντας στη μεγάλη οθόνη το πολυσυζητημένο ερωτικό μυθιστόρημα της Ε.Λ. Τζέιμς «50 Αποχρώσεις του Γκρι».

Και αν το πρώτο τρέιλερ ήταν ελάχιστα ενδιαφέρον, το δεύτερο, που κυκλοφόρησε την Πέμπτη, ρίχνει περισσότερο φως στον σκοτεινό ερωτικό κόσμο του πρωταγωνιστή, αποζημιώνοντας τις θαυμάστριες του ηθοποιού Τζέιμι Ντόρναν και όσους αγόρασαν το βιβλίο.

Ο πρωταγωνιστής του «Fifty Shades of Grey» δεν θα εμφανιστεί εντελώς γυμνός, αλλά το νέο τρέιλερ ήρθε να τον ρίξει τουλάχιστον στο κρεβάτι τον επιτυχημένο επιχειρηματία Κρίστιαν Γκρέι και τη νεαρή φοιτήτρια Αναστέζια Στιλ.

Τα πλάνα τα έχουν όλα: μαστίγια, δεμένα μάτια, παγάκια, χλιδή, την σεμνότυφη μελαχρινή να μετατρέπεται σε ιέρεια του σεξ και φυσικά τους κοιλιακούς του δισεκατομμυριούχου Γκρέι. Με αυτές τις δόσεις πορνό, το δεύτερο τρέιλερ- το πρώτο λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του έσπασε όλα τα ρεκόρ επισκέψεων στο YouTube – δελέασε ακόμη περισσότερο τους αναγνώστες του best seller της Ε.Λ. Τζέιμς.

Δείτε το…

Όλη η επικαιρότητα