Αχαϊα Ηλεία

Μαθητές της Ηλείας ανέλαβαν ρόλους περιφερειακών συμβούλων “στρίμωξαν” τον υφυπουργό παιδείας Δ. Μπαξεβανάκη (Βίντεο-φωτό)

Ακούστε το άρθρο

Παρουσία του αναπληρωτή υφυπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Δημήτρη Μπαξεβανάκη – το πρωί της Δευτέρας – μαθητές του Γυμνασίου Καράτουλα από την Ηλεία ανέλαβαν ρόλους περιφερειακών συμβούλων και όπως διαπιστώσαμε τα πήγαν πολύ καλά. Οι μαθητές “στρίμωξαν” με τις ερωτήσεις τους τον υφυπουργό που απάντησε σε όλους με επιχειρήματα.

Πρόκειται για τη δράση που υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης, την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020» και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Πάτρας.

Ο αναπληρωτής υφυπουργός Παιδείας αποδέχτηκε την πρόσκληση και η ειδική συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε το πρωϊ, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, όπου τους προσκεκλημένους υποδέχτηκε ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Αγγελόπουλος.

Στόχος είναι, μέσα από τη συγκεκριμένη δράση, να προωθηθεί η συμμετοχικότητα των αυριανών ενεργών πολιτών και παράλληλα το Περιφερειακό Συμβούλιο, ως κορυφαίο όργανο της Αυτοδιοίκησης, να αποτελέσει ένα ανοικτό βήμα για τους νέους.

Όλη η επικαιρότητα