Ηλεία

«Μαύρη» τρύπα στη γέφυρα Πηνειού

Ακούστε το άρθρο

Μια τρύπα πλάτους  μισού μέτρου και βάθους αρκετών μέτρων δημιουργήθηκε χθες νωρίς το απόγευμα στη γέφυρα Καβασίλων, στην παλαιά ΕΟ στην κατεύθυνση προς Γαστούνη. Η τρύπα δημιουργήθηκε σε σημείο ιδιαίτερα επικίνδυνο για την διέλευση οχημάτων αλλά με την  άμεση κινητοποίηση τόσο του Δήμου Πηνειού όσο και της Τροχαίας  απεφεύχθησαν τα χειρότερα. Μάλιστα από το σημείο διέρχονται αρκετοί δικυκλιστές.

Κάτοικος Καβασίλων χθες το απόγευμα ειδοποίησε το δήμο ότι «στη γέφυρα υπάρχει μεγάλη τρύπα». Ο δήμαρχος Πηνειού Αλέξης Καστρινός, οι αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Θανόπουλος, Δημήτρης Δήμου και Γιώργος Αναστασόπουλος κινητοποιήθηκαν άμεσα και  βρέθηκαν αμέσως στο σημείο ενώ ήδη είχε ειδοποιηθεί η Τροχαία.

Σε λίγα λεπτά τοποθετήθηκε ειδική σήμανση με κώνους και κορδέλες, ενώ τοποθετήθηκαν και φωτεινές ενδείξεις  για το βράδυ. Δύο περιπολικά είχαν κλείσει το ρεύμα από Καβάσιλα προς Γαστούνη ενώ αστυνομικοί ρύθμιζαν την κυκλοφορία των οχημάτων. Ο κ. Καστρινός επικοινώνησε με την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας και σήμερα συνεργείο θα αποκαταστήσει στην ζημιά.

Η τρύπα, που προφανώς θα δημιουργήθηκε από τις βροχοπτώσεις,  είναι όπως αναφέραμε πλάτους  τουλάχιστον μισού μέτρου ενώ το βάθος της φθάνει και τα δύο μέτρα.

Όλη η επικαιρότητα