Categories: LifestyleMedia

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Ξέσπασε σε κλάματα «on air»

Share

Με αφορμή το ριάλιτι ζευγαριών «Asia Express» και την οικειοθελή αποχώρησή του με την Ιλάειρα Ζήση, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου προχώρησε σε μερικές δηλώσεις νωρίτερα σήμερα.

Μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης που είχε με την εκπομή «Open Weekend» ο ίδιος ενώ μιλούσε για την εμπειρία του από το παιχνίδι, αναφέρθηκε στα επικριτικά σχόλια που έχει ακούσει και εκείνος και Ιλάειρα Ζήση αυτό το διάστημα, με αφορμή την αποχώρησή τους. Σε κάποιο σημείο ο Μαυρίκιος Μαυρικίου «λύγισε».

«Με συγκινείς πολύ τώρα και σε ευχαριστώ. Τώρα κλαίω γιατί έχουμε ακούσει κι εμείς πάρα πολλά αυτές τις μέρες κι όλους αυτούς τους μήνες, όπως καταλαβαίνετε. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να το αναγνωρίζουν κάποιοι άνθρωποι αυτό. Ευχαριστούμε παιδιά, πρέπει να κλείσω» είπε πιο συγκεκριμένα, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στη συνομιλία που είχε με την Ελένη Τσολάκη και τους συνεργάτες της.

Μετά την έντονη συγκίνησή του, η παρουσιάστρια άλλαξε το κλίμα και τον έπεισε να πει κι ένα τραγούδι.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Όταν τα 9 ζευγάρια βρέθηκαν μπροστά από τον Πέτρο Πολυχρονίδη για να μάθουν τα αποτελέσματα της δοκιμασίας και αυτόν που κατάφερε να πάρει την ασυλία, ο παρουσιαστής ανακοίνωσε πως ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση αποφάσισαν να αποχωρήσουν οικειοθελώς.

Το ζευγάρι μίλησε στην κάμερα και εξήγησε τον λόγο που αποχώρησε από το ριάλιτι.

«Κάτσαμε με το κορίτσι μου εδώ και μπήκαμε σε μια διαδικασία να σκεφτούμε πως μήπως δεν μας ταιριάζει αυτό εμάς. Μήπως τελικά το Asia Express δεν είναι για πριγκίπισσες και πρίγκιπες; Για μένα το πιο δύσκολο είναι το να βλέπω την Ιλάειρα να μην μου χαμογελάει. Δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω αυτό», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση να συμπληρώνει:

«Δεν μπορούσα να αντέξω το γεγονός ότι έπρεπε να ζητήσω στέγη από κάποιον που δεν μπορεί, δεν αντέχει να με φιλοξενήσει, δεν αντέχει να μου δώσει ένα πιάτο φαΐ. Και μέσα μου ψυχικά δεν το άντεξα. Δεν το αντέχω αυτό το πράγμα, συγγνώμη».