Categories: Ψυχαγωγία

Μαύρο Ρόδο: Ανατροπές που καθηλώνουν

Share

Υποψίες που επιβεβαιώνονται, απανωτές ανατροπές και εξελίξεις που συγκλονίζουν τις ισορροπίες στις ζωές των ηρώων έρχονται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA «Μαύρο Ρόδο».

Τι θα δούμε από την Κυριακή 12 έως την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, στις 22:50.

Επεισόδιο 62 (Κυριακή 12/02)

Η Πολυξένη υπαινίσσεται στον Θέμη ότι είναι ένας από τους πιθανούς βιολογικούς γονείς της Όλγας. Ο Θέμης τρελαίνεται στη σκέψη, ειδικά λόγω της σχέσης που είχαν ο Πέτρος με την Όλγα. Η Ελισάβετ ενημερώνει τον Πέτρο ότι βρίσκεται στην Πάτρα και τον ρωτά αν θέλει να βρεθούν. Η Αυξεντία αποσύρει την υποψηφιότητά της για την ηγουμενία, αφήνοντας μοναδική υποψήφια την Κασσιανή. Η Αλεξία εξακολουθεί να βρίσκει αφορμές για να βρίσκεται με τον Βίκο, αποκαλύπτοντας του γεγονότα από το παρελθόν της Αγγελικής. Ο Λουκάς θυμώνει με τη Θάλεια που εξαφανίστηκε, γιατί έχει φυγαδεύσει τον Γιαννακόπουλο. Η Πολυξένη προσπαθεί να παγιδεύσει τον Θέμη. Τι έκπληξη ετοιμάζει ο Πέτρος στην Ελισάβετ;

Επεισόδιο 63 (Δευτέρα 13/02)

Ο Βίκος ζητάει από την Αλεξία να σταματήσουν τις συναντήσεις τους. Ο Παράσχος τον ενημερώνει για τις υποψίες που έχει για τη Θάλεια. Ο Θέμης προσπαθεί να ηρεμήσει την Αλεξία και βρίσκεται σε κόντρα, για άλλη μια φορά, με την Κυρά. Η Κασσιανή θα κρατήσει τα σκήπτρα της ηγουμενίας, αρχίζοντας από την πρώτη μέρα κιόλας να θέτει τους δικούς της όρους. Η απόσταση μεταξύ του Πέτρου και της  Ελισάβετ όλο και μειώνεται, με την βοήθεια του Λευτέρη, ενώ η Γιάννα, βρίσκει ασάφειες ως προς το ατύχημα του Σταυρίνου. Η Πολυξένη θα ανέβει ξανά μετά από χρόνια στην πίστα.  Ο Γεράσιμος αποφασίζει να πάει στην Πάτρα για να βρει την Ελισάβετ.

Επεισόδιο 64 (Τρίτη 14/02)

Ο Γεράσιμος δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια του, βλέποντας την Ελισάβετ δίχως ράσο. Τη ρωτάει ευθέως αν σκέφτεται να αποφασίσει να αφήσει το μοναστήρι. Εκείνη το αρνείται με σθένος. Λίγο αργότερα, όταν τη βλέπει μαζί με τον Πέτρο, ο Γεράσιμος καταρρακώνεται. Η αδελφή, πια, Φιλαρέτη, δέχεται να μιλήσει στην τηλεόραση, νιώθοντας πώς μπορεί να διαχειριστεί την έκθεση. Η έρευνα όμως της δημοσιογράφου θα την φέρει αντιμέτωπη με το μεγαλύτερο τραύμα του παρελθόντος της. Η Αλεξία προσπαθεί να προσεγγίσει τον Βίκο για το δικό του παρελθόν, δείχνοντας του πως νοιάζεται για εκείνον. Ζητάει τη βοήθεια της Κύρας. Εκείνη, όμως, δεν είναι διατεθειμένη  να αφήσει την εγγονή της στο έλεός του. Μέσα στο σαλόνι της, με δική της πρωτοβουλία, θα γίνει η συνάντηση του Βίκου με τον Καστρινό. Ο Παράσχος, παρακολουθεί τη Θάλεια και αρχίζει να λύνει το μυστήριο γύρω από το παιχνίδι που παίζει. Την πιέζει για να του ομολογήσει την αλήθεια. Ο Λουκάς, βλέποντας τη σκηνή, τραβάει όπλο.

Συντελεστές

Πρωταγωνιστούν:  Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Σίσσυ Τουμάση.

Σενάριο: Γιώργος Κρητικός

Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος

Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος

Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς

Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA

Το «Μαύρο Ρόδο» βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη.

Ο Γιώργος Θεοφάνους υπογράφει τη μουσική επένδυση και το τραγούδι των τίτλων ερμηνεύει η Ελένη Βιτάλη. Το soundtrack της σειράς κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.