Ψυχαγωγία

Μαύρο Ρόδο: Αυτή είναι η νέα δραματική σειρά του MEGA

Το Μαύρο Ρόδο είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στο MEGA στις αρχές της σεζόν!
Ακούστε το άρθρο

Μία καινούργια σειρά με σημαντικούς συντελεστές μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες.

Το Μαύρο Ρόδο είναι η νέα δραματική σειρά του MEGA που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη και τη διασκευή επιμελείται ο Γιώργος Κρητικός, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και μουσικά ο Γιώργος Θεοφάνους.

Στο επίκεντρο της ιστορίας η 22χρονη Ελισάβετ που επιθυμεί να αφιερώσει τη ζωή της στον Θεό. Ζει από δώδεκα χρονών σε ένα γυναικείο μοναστήρι στην επαρχία και είναι δόκιμη μοναχή. Πλησιάζει η πολυπόθητη ώρα που θα λάβει το καλογερικό σχήμα. Είναι όμως και η ώρα της πιο μεγάλης δοκιμασίας, η ώρα που το παρελθόν εισβάλλει σαν χείμαρρος και πάλι στη ζωή της και την παρασέρνει σε μονοπάτια σκοτεινά. Ένας μεγάλος σεισμός καθιστά το μοναστήρι προσωρινά ακατάλληλο προς χρήση και την αναγκάζει να επιστρέψει για λίγο στο πατρικό της. Εκεί θα γνωρίσει τον Πέτρο, φίλο της ετεροθαλούς αδελφής της και περιζήτητο εργένη. Το βλέμμα του θα την αιχμαλωτίσει κι όσο εκείνη θα αντιστέκεται στη γυναικεία της φύση που ξυπνάει, ένας απαγορευμένος έρωτας θα ανθίζει.

Ένας έρωτας ικανός να γκρεμίσει όλες τις βεβαιότητές της. Είναι η ώρα που πρέπει να πάρει τη μεγάλη απόφαση τι πραγματικά επιθυμεί, σε ποιον κόσμο θέλει να ζήσει, αλλά και ποια είναι.

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης.

Στον ρόλο της Ηγουμένης, η Κατερίνα Διδασκάλου.

Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Πένυ Αγοραστού, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης.

Το Μαύρο Ρόδο είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στο MEGA στις αρχές της σεζόν και τουλάχιστον τρεις φορές τη βδομάδα να καλεί τους τηλεθεατές να παρακολουθήσουν το μοιραίο πάθος και τον απαγορευμένο παράφορο έρωτα των πρωταγωνιστών του…!

Πηγή: newsit.gr

Όλη η επικαιρότητα