Ηλεία

Μαζί με τον Γιάννη Κουτσούκο οι Δημοκρατικοί Πολίτες της Βουπρασίας

Ακούστε το άρθρο

Νέα, ανανεωμένη εντολή να τους εκπροσωπήσει στην επόμενη Βουλή έδωσαν στον  Γιάννη Κουτσούκο οι δημοκρατικοί πολίτες της Βουπρασίας που βρέθηκαν μαζί του στη Βάρδα.

Επιβεβαίωσαν με τη θερμή τους υποδοχή και παρουσία τους ακατάλυτους δεσμούς του Γιάννη Κουτσούκου με τους ανθρώπους του Κάμπου της Ηλείας, όπως αυτοί διαμορφώθηκαν μέσα από την αδιάλειπτη, συνεπή και δυναμική παρουσία του όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Στη σύντομη αναφορά του στα προβλήματα της Ηλείας, ο Γιάννης Κουτσούκος χαρακτήρισε εγκληματική την απόφαση της Κυβέρνησης να ακυρώσει τη δημοπράτηση του δρόμου Πάτρα –Πύργος, ως ενιαίου έργου και να το κατατμήσει σε 8 εργολαβίες. Πρόσθεσε δε ότι, δυστυχώς, δικαιώθηκαν οι προβλέπεις του, καθώς ο αυτοκινητόδρομος δεν πρόκειται να λειτουργήσει, έστω και αν κάποιες εργολαβίες ολοκληρωθούν μετά από 3,5 χρόνια.

Κάλεσε στο τέλος τους παρευρισκομένους να ενισχύσουν το Κίνημα Αλλαγής, ώστε με τον καταλυτικό του ρόλο να αποτρέψει νέες περιπέτειες για τη χώρα, είτε από το ΣΥΡΙΖΑ, είτε από τη ΝΔ και να αναδειχθεί σε κάθε περίπτωση η μεγάλη, σοβαρή και προοδευτική αντιπολίτευση στις συντηρητικές πολιτικές και στην παλινόρθωση ενός κλειστού συστήματος εξουσίας με τον κ. Καραμανλή ως συνεκτικό κρίκο μεταξύ κ. Μητσοτάκη και κ.  Τσίπρα.

Όλη η επικαιρότητα