Γυναίκα

Με αυτή την άσκηση θα χάσεις 500 θερμίδες σε 4 μόλις λεπτά (VIDEO)

video1.png
Ακούστε το άρθρο

Κορίτσια, ήρθε η ώρα να γνωρίσετε το Tabata, μια δυναμική προπόνηση, διαλειμματική, αερόβιας μορφής που καίει αποτελεσματικά το λίπος σε 4 μόλις λεπτά. Δημιουργήθηκε από τον Izumi Tabata το 1996 και αποτελεί την καλύτερη απάντηση στις προσευχές σας για γρήγορη απώλεια κιλών. 


Πρόκειται γαι μια άσκηση ιδιαίτερα έντονη και δυναμική, και για τον λόγο αυτό αρκούν λίγα λεπτά -για καλύτερα αποτελέσματα σας προτείνουμε να την κάνετε 5 φορές την εβδομάδα.

Ας δούμε αναλυτικά πως γίνεται:

Κάθε άσκηση διαρκεί 20 δευτερόλεπτα και ακολουθείται από 10 δευτερόλεπτα ξεκούρασης. Σημαντικό είναι το χρονικό αυτό διάστημα να δίνετε το 100% των δυνάμεών σας. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι μετά το πέρας των ασκήσεων, το σώμα σας, προσπαθώντας να ανακτήσει τους ρυθμούς του, συνεχίζει τις καύσεις για πολύ ώρα.

Τα πλεονεκτήματά του:

Καμία άλλη άσκηση δεν εγγυάται τόσο μεγάλο χάσιμο θερμίδων σε τόσο σύντομο διάστημα. Απευθύνεται σε όλες σας, αν και είναι ιδανικό για όσες ακολουθείτε βαρύ πρόγραμμα εργασίας και δεν έχετε πολύ ελεύθερο χρόνο.

Το Tabata θα το βρείτε σε πολλά γυμναστήρια, αλλά μπορείτε να το κάνετε και στο σπίτι σας, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των εκατοντάδων video που υπάρχουν στον Κυβερνοχώρο.

Για να πάρετε μια ιδέα, δείτε και τα δύο που ακολουθούν:


Πηγή: womantoc.gr

Όλη η επικαιρότητα